Steven van Groningen - United Way Romania

Steven alearga pentru educatia copiilor cu United Way

800 RON Donatii stranse
19.047619047619% Complete
4,200 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am alergat și anul trecut pentru cauzele susținute de United Way, iar anul acesta voi fi la startul Maratonului Internațional București pentru a susține educația copiilor fără posibilități materiale. Vă invit și pe voi să susțineți acești copii cu o contribuție pentru educația și viitorul lor!
Mulțumesc tuturor pentru donații, încurajări și apreciez dacă veți spune mai departe și altora despre United Way și cum putem ajuta.

Consider că alergatul este cea mai simplă și ieftină modalitate de a te menține în formă. Acest sport a devenit un lucru atât de firesc în viața mea, încât acum nu rezist mai mult de două-trei zile fără să mă antrenez. Datorită alergatului, pe lângă kilogramele în plus de care am reușit să scap, și sănătatea s-a îmbunătățit simțitor.

Deși alerg de plăcere, îmi place să am întotdeauna un concurs pentru care să mă pregătesc. Astfel motivația devine mai puternică. Nu particip ca să câștig, nu am nimic de dovedit, dar iubesc atmosfera de concurs. Până la urmă nu contează doar să câștigi, există și alte satisfacții, cât timp ești mulțumit că ai dat tot ce ai putut.

Ce înseamnă LIVE UNITED? Este îndemnul United Way de a-i ajuta pe cei din jurul nostru, care au nevoie de sprijin. Cum? E simplu: Donează. Fii voluntar. Acționează. LIVE UNITED.

Despre Steven van Groningen: Președintele Raiffeisen Bank și al Fundației United Way România, fost sportiv de performanță la canotaj în Olanda; a câștigat probe naționale, dar și concursuri internaționale. Pasionat de sport, în general, acum participă la diverse concursuri precum Ironman (triatlon) sau maraton și se implică în susținerea cauzelor caritabile.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Sansa copiilor la un viitor mai bun

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

7 Donatii

Radu Atanasiu

150 RON
Run well!
04 oct 2014

Cristian Marius Sporis

300 RON
Felicitări pentru inițiativa si succes!
04 oct 2014

Valeria nistor

150 RON
04 oct 2014

Voluntar in Sport

50 RON
Felicitari!
11 oct 2013

Gabriel Drilea

50 RON
Good luck and have a new PB
01 oct 2013

Bogdan Popa

50 RON
20 sep 2013

Steven van Groningen

50 RON
testing, testing, testing
18 sep 2013