Echipa Kinstellar spune nu abandonului copiilor

 

Echipa Kinstellar United Way Romania

19% Complete
380 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
5
Donații

Kinstellar alearga pentru United Way.

De ce?

Pentru ca peste 1.000 de copii sunt părăsiți anual în maternitățile din România, ceea ce arată că aproape 60% dintre cazurile de abandon au loc imediat după naștere

Pentru cine?

De 10 ani, Asociația Touched România, cu sprijinul United Way Romania, vine în sprijinul mamelor aflate în situații dificile în acest moment critic. Centrul Maternal “Casa Agar” deshis de asociație oferă mamelor și copiilor adăpost în caz de urgență, ajutoare materiale și suport moral pentru a depăși momentele de criză și a rămâne o familie.

Hai să ii ajutăm să aibă tot ce le trebuie pentru a-si creste copiii!

Cine?

De la stanga la dreapta: Bogdan, Oana, Catalin, Roxana, Mihai si Razvan.

Cand si unde?

Pe 17 mai, la Semimaratonul International Bucuresti.

Voi?

Ne puteti ajuta sa aducem putina culoare in viata copiilor pe care ii sustinem si in poza noastra, donand. Nu conteaza cat donati, important este sa o faceti. Daca strangem 50 de donatii, ne coloram poza! Vreti sa vedeti?

Multumim si… Live United!

 

Hello,

Kinstellar runs for United Way.

Why?

Because over 1.000 babies are abandoned every year in Romania’s maternity hospitals, revealing that almost 60% of child abandonment cases occur immediately after birth.

For whom?

For 10 years now, Touched Romania, supported by United Way Romania, has been helping mothers in distress throughout these critical moments. The association’s maternal center „House Agar” offers emergency shelter, material aid and moral support to single mothers and their children so they can overcome the moments of crisis and stay together as a family.

Let’s help them have everything they need to raise their children!

Who?

Left to right: Bogdan, Oana, Catalin, Roxana, Mihai and Razvan.

When and where?

May 17th, Bucharest International Half Marathon.

You?

Can help us bring some colour in these children’s lives and in this photo, by donating. Doesn’t matter how much, important thing is to donate. If we get a minimum of 50 donations, we colour our photo. Curious?

Thank you and… Live United!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Peste 1.000 de copii sunt părăsiți anual în maternitățile din România, ceea ce arată că aproape 60% dintre cazurile de abandon au loc imediat după naștere.

Impreuna, ajutăm mamele singure, in situatii critice, să aibă tot ce le trebuie pentru a-și crește copiii!

 

Anul acesta, ne face placere sa va invitam sa va alaturati cauzei nostre in cadrul acestui eveniment, in sprijinul mamelor aflate in situatii critice si copiilor acestora.   United Way sprijina Asociatia Touched Romania care are o experienta de aproape 10 ani in lucrul cu mamele singure, victime ale violentei domestice, saraciei si excluziunii sociale Avem nevoie de 12.000 Euro sa renovam cen

 

5 Donații

Succes!
16 May 2015
150 RON
Success
14 May 2015
30 Apr 2015
30 Apr 2015
Draga Roxana si echipa Kinstellar, va multumim ca luptati pentru cauza mamelor si a copiilor, victime ale abuzului! Sper cat mai repede sa se coloreze poza! :)
22 Apr 2015