Adriana spune nu abandonului copiilor

 

Adriana Stanescu United Way Romania

86% Complete
860 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
11
Donații

Întotdeauna i-am admirat pe alergători și mi-am dorit să alerg într-o competiție, dar nu am avut curaj. De data asta, mi-am luat inima-n dinți pentru că nu voi alerga singură, ci împotriva singurătății și abandonului.

Mă alătur echipei de alergători United Way pentru că vreau să ajut centrul maternal Casa Agar și mămicile pe care le susține. Pe o parte dintre ele le-am cunoscut și le admir pentru felul în care, în ciuda tuturor problemelor – singurătății, violenței, sărăciei, neșansei – luptă în fiecare zi pentru a rămâne alături de copiii lor și pentru a le oferi un viitor mai bun.

 

Pentru ele, orice ajutor contează, iar aici am nevoie de voi :)

 

Alerg 10 kilometri pe 17 mai și mă pregătesc pentru semimaraton, la toamnă.

Așa că am nevoie de susținerea și de încurajările voastre. Fiți alături de mine, susțineți cauza pentru care alerg și ajutați mămicile printr-o donație – contează să fim cât mai mulți alături de ele și să le redăm curajul și încrederea în forțele proprii!

 

Va multumesc!

 

Adriana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Peste 1.000 de copii sunt părăsiți anual în maternitățile din România, ceea ce arată că aproape 60% dintre cazurile de abandon au loc imediat după naștere.

Impreuna, ajutăm mamele singure, in situatii critice, să aibă tot ce le trebuie pentru a-și crește copiii!

 

Anul acesta, ne face placere sa va invitam sa va alaturati cauzei nostre in cadrul acestui eveniment, in sprijinul mamelor aflate in situatii critice si copiilor acestora.   United Way sprijina Asociatia Touched Romania care are o experienta de aproape 10 ani in lucrul cu mamele singure, victime ale violentei domestice, saraciei si excluziunii sociale Avem nevoie de 12.000 Euro sa renovam cen

 

11 Donații

Ma bucur ca ni te-ai alaturat!
18 May 2015
Good luck!
15 May 2015
13 May 2015
11 May 2015
25 RON
Go Adrianita!
08 May 2015
hai, Adrianita! :)
08 May 2015
Felicitari, draga mea! Cred cu tarie ca gestul tau va aduce o schimbare!
28 Apr 2015
27 Apr 2015
Draga Adriana, te felicit pentru vointa de a accepta o noua o provocare, pentru efortul imens pe care il faci ca sa ajuti mamicile in dificultate sa-si pastreze copiii langa ele. Te imbratisez cu drag de la Gilau ! :)
25 Apr 2015
23 Apr 2015
Adriana, apreciez foarte mult gestul tau! Multumim!
20 Apr 2015