Gabriela spune nu abandonului copiilor!

 

Gabriela Balaniuc United Way Romania

16% Complete
160 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
8
Donations

Buna,

Sunt Gabriela si pe 17 mai alerg la Semimaratonul International Bucuresti in sprijinul mamelor singure si al copiilor lor!

 

Suntem adulți, maturi, iubitori  și cu toți ne dorim o familie fericită!

Proiectul United Way  mi-a dat motivația necesară pentru a împartăși din bucuria pe care o trăiesc în alergare acelor copii care sunt lipsiți de duioșenia și iubirea părinților.

Ajută-ne și tu să încercam, cu dragoste și grija pentru copii, să schimbăm în bine destine care au nevoie de atingerea noastră pentru a crește într-un loc sigur.

Dacă vă simțiti și voi, măcar pentru o clipă copii, îi puteți face să zâmbească, donând o sumă mică (sa spunem cat ati plati pentru o cafea/ceai ).

Fii alataturi de noi si impreuna putem construi un adapost pentru parinți din medii defavorizate . Un loc sigur pentru copiii.

O viață plină de culoare vă doresc!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Peste 1.000 de copii sunt părăsiți anual în maternitățile din România, ceea ce arată că aproape 60% dintre cazurile de abandon au loc imediat după naștere.

Impreuna, ajutăm mamele singure, in situatii critice, să aibă tot ce le trebuie pentru a-și crește copiii!

 

Anul acesta, ne face placere sa va invitam sa va alaturati cauzei nostre in cadrul acestui eveniment, in sprijinul mamelor aflate in situatii critice si copiilor acestora.   United Way sprijina Asociatia Touched Romania care are o experienta de aproape 10 ani in lucrul cu mamele singure, victime ale violentei domestice, saraciei si excluziunii sociale Avem nevoie de 12.000 Euro sa renovam cen

 

8 Donations

18 May 2015
18 May 2015
Go Gabi!!!!
15 May 2015
BAFTĂ!
15 May 2015
Bafta!
14 May 2015
Bafta!
14 May 2015
Mult succes!
05 May 2015
Esti fantastica! Ne vedem la finish! :*
28 Apr 2015