Samuel spune nu abandonului copiilor!

 

Samuel Chiriluta United Way Romania

10.111111111111% Complete
455 RON
Donations raised
4,500 RON
Target
5
Donations

Eu alerg, tu donezi, ei primesc o sansa in plus!

 

Peste 1.000 de copii sunt părăsiți anual în maternitățile din România, ceea ce arată că aproape 60% dintre cazurile de abandon au loc imediat după naștere. 

 

De 10 ani, Asociația Touched România vine în sprijinul mamelor aflate în situații dificile în acest moment critic. Centrul Maternal "Casa Agar" deshis de asociație oferă mamelor și copiilor adăpost în caz de urgență, ajutoare materiale și suport moral pentru a depăși momentele de criză și pentru a rămâne o familie.

 

Am fost privilegiat sa ma nasc si sa cresc intr-o familie echilibrata si armonioasa. Parintii mei au fost mereu alaturi de mine si de fratii mei, incercand sa ne sustina neconditionat, mai ales in momentele dificile. 

 

La randul meu am o familie - sotia si doi copii minunati, ei sunt bucuria mea cea mai mare. Incercam sa fim mereu o echipa, sa ne sustinem reciproc, sa ne bucuram impreuna.

 

Cred ca orice copil are dreptul la fericire, are nevoie de o familie sanatoasa in care sa se simta iubit, protejat si indrumat in viata. 

 

Sunt Samuel si pe 17 Mai alerg in cadrul Maratonului International Bucuresti, sustinand si promovand in acelasi timp proiectele pe care Asociația Touched România le dezvolta.

 

La randul tau poti sa te implici printr-o donatie sau distribuind mai departe acest mesaj. Cel putin o mama va fi incurajata, cel putin un copil va zambi.

 

God bless you!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Peste 1.000 de copii sunt părăsiți anual în maternitățile din România, ceea ce arată că aproape 60% dintre cazurile de abandon au loc imediat după naștere.

Impreuna, ajutăm mamele singure, in situatii critice, să aibă tot ce le trebuie pentru a-și crește copiii!

 

Anul acesta, ne face placere sa va invitam sa va alaturati cauzei nostre in cadrul acestui eveniment, in sprijinul mamelor aflate in situatii critice si copiilor acestora.   United Way sprijina Asociatia Touched Romania care are o experienta de aproape 10 ani in lucrul cu mamele singure, victime ale violentei domestice, saraciei si excluziunii sociale Avem nevoie de 12.000 Euro sa renovam cen

 

5 Donations

17 May 2015
Bravo, bro! Proud of you!
11 May 2015
02 May 2015
02 May 2015
01 May 2015