Valeria spune nu abandonului copiilor!

 

Valeria Voinea United Way Romania

25.5% Complete
255 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
8
Donations

Sunt VAleria si ma alatur sustinerii mamelor aflate intr-o situatie dificila, ajutandu-le sa depaseasca momentele de rascruce si sa se implice total in formarea copiilor lor.

 

Stim cu totii ca parintii determina in mod esential viitorul copiilor lor. Iar copiii sunt singura speranta pentru un viitor mai bun, pentru o societate cu o atitudine mentala pozitiva. 

Ajutorul dat mamelor pentru a isi construi un viitor si o noua perspectiva a vietii, cat si indrumarea lor spre a creste copii optimisti, increzatori in sine, perseverenti, cu umor, responsabili, devotati, entuziasti, loiali, reprezinta o valoare de nepretuit trimisa catre viitor.

 

Pentru o astfel de cauza, pe 17 Mai voi alerga cursa de 10 km impreuna cu echipa de alergatori United Way. 

 

Multumesc celor ce vor spune NU abandonului donand cat de putin pentru un viitor mai luminos.

Valeria


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Peste 1.000 de copii sunt părăsiți anual în maternitățile din România, ceea ce arată că aproape 60% dintre cazurile de abandon au loc imediat după naștere.

Impreuna, ajutăm mamele singure, in situatii critice, să aibă tot ce le trebuie pentru a-și crește copiii!

 

Anul acesta, ne face placere sa va invitam sa va alaturati cauzei nostre in cadrul acestui eveniment, in sprijinul mamelor aflate in situatii critice si copiilor acestora.   United Way sprijina Asociatia Touched Romania care are o experienta de aproape 10 ani in lucrul cu mamele singure, victime ale violentei domestice, saraciei si excluziunii sociale Avem nevoie de 12.000 Euro sa renovam cen

 

8 Donations

Valeria, apreciez efortul depus!
18 May 2015
ma bucur ca ni te-ai alaturat!
18 May 2015
17 May 2015
Valeria, esti o luptatoare! Mult curaj!
11 May 2015
06 May 2015
Valeriaaaaa, apreciem efortul tau si sustinerea Asociatiei Touched Romania!
06 May 2015
bravo, Valeria!!!!!
05 May 2015
Multumim din suflet ca alergi pentru Touched Romania. Iti tinem pumnii si te asteptam la finish cu apa rece. :)!
05 May 2015