United Way Board Team - United Way Romania

Membrii Boardului United Way spun nu abandonului copiilor!

4,460 RON Donatii stranse
44.6% Complete
10,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Lidia si voi fi alaturi de echipa United Way Romania la Semimaratonul International Bucuresti pentru ca ma consider o mama fericita si imi doresc sa ajut si alte mame mai putin norocoase sa se poata bucura de clipele petrecute alaturi de copiii lor!

Sunt Calin si, pe 17 mai, voi alerga pentru cei aproape 1.000 de copii care sunt abandonati in fiecare an in maternitatile din Romania. Soarta lor poate fi diferita daca, impreuna, venim in sprijinul mamelor singure inca de la inceput, in momentele cele mai dificile.

Sunt Andrei si voi alerga de doua ori cursa de stafeta alaturi de echipa United Way pentru ca mi-as dori ca orice mama din Romania si isi poata creste copiii in siguranta si sa le poata oferi sansa la un viitor mai bun.

 

Impreuna, suntem echipa care va reprezenta Boardul United Way la Semimaratonul International Bucuresti si vom strange fonduri pentru renovarea Centrului de tranziție si pentru deschiderea unui Centru de consiliere pentru familii cu venituri reduse, la Casa Agar - un proiect al Asociatiei Touched Romania, pe care United Way il sustine de 8 ani.

Duminica, 17 mai, peste 50 de alergatori United Way vor spune NU abandonului copiilor. Ajutati-ne sa ducem mesajul mai departe si sa strangem fondurile de care avem nevoie pentru a ajuta acesti copii sa ramana alaturi de familiile lor: sa ii ajutam sa faca primii pasi spre un viitor mai bun impreuna!

Ne vedem pe 17 mai la cortul United Way de la Semimaraton!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Impotriva abandonului-ajutam familiile sa ramana impreuna!

Peste 1.000 de copii sunt părăsiți anual în maternitățile din România, ceea ce arată că aproape 60% dintre cazurile de abandon au loc imediat după naștere.

Impreuna, ajutăm mamele singure, in situatii critice, să aibă tot ce le trebuie pentru a-și crește copiii!

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Anul acesta, ne face placere sa va invitam sa va alaturati cauzei nostre in cadrul acestui eveniment, in sprijinul mamelor aflate in situatii critice si copiilor acestora.   United Way sprijina As

8 Donatii

Olimpia Brandhuber

1,000 RON
17 mai 2015

Peter Weiss

630 RON
Good luck!
15 mai 2015

Madalina uceanu

150 RON
Donatie pt a o sustine pe Dna.Lidia Fati si participarea ei la acest marathon! Multumesc
12 mai 2015

Liviu Barta

30 RON
Prin aceasta donatie sustin proiectul Impotriva abandonului, va urez succes!
12 mai 2015

Mihaela Vidopol

1,000 RON
12 mai 2015

MOBY HENKE

450 RON
Run Calin, run
08 mai 2015

Steven van Groningen

1,000 RON
Mult succes! Ne vedem pe traseu
07 mai 2015

Irina Pogonaru

200 RON
06 mai 2015