Membrii Boardului United Way spun nu abandonului copiilor!

 

United Way Board Team United Way Romania

44.6% Complete
4,460 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
8
Donații

Sunt Lidia si voi fi alaturi de echipa United Way Romania la Semimaratonul International Bucuresti pentru ca ma consider o mama fericita si imi doresc sa ajut si alte mame mai putin norocoase sa se poata bucura de clipele petrecute alaturi de copiii lor!

Sunt Calin si, pe 17 mai, voi alerga pentru cei aproape 1.000 de copii care sunt abandonati in fiecare an in maternitatile din Romania. Soarta lor poate fi diferita daca, impreuna, venim in sprijinul mamelor singure inca de la inceput, in momentele cele mai dificile.

Sunt Andrei si voi alerga de doua ori cursa de stafeta alaturi de echipa United Way pentru ca mi-as dori ca orice mama din Romania si isi poata creste copiii in siguranta si sa le poata oferi sansa la un viitor mai bun.

 

Impreuna, suntem echipa care va reprezenta Boardul United Way la Semimaratonul International Bucuresti si vom strange fonduri pentru renovarea Centrului de tranziție si pentru deschiderea unui Centru de consiliere pentru familii cu venituri reduse, la Casa Agar - un proiect al Asociatiei Touched Romania, pe care United Way il sustine de 8 ani.

Duminica, 17 mai, peste 50 de alergatori United Way vor spune NU abandonului copiilor. Ajutati-ne sa ducem mesajul mai departe si sa strangem fondurile de care avem nevoie pentru a ajuta acesti copii sa ramana alaturi de familiile lor: sa ii ajutam sa faca primii pasi spre un viitor mai bun impreuna!

Ne vedem pe 17 mai la cortul United Way de la Semimaraton!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Peste 1.000 de copii sunt părăsiți anual în maternitățile din România, ceea ce arată că aproape 60% dintre cazurile de abandon au loc imediat după naștere.

Impreuna, ajutăm mamele singure, in situatii critice, să aibă tot ce le trebuie pentru a-și crește copiii!

 

Anul acesta, ne face placere sa va invitam sa va alaturati cauzei nostre in cadrul acestui eveniment, in sprijinul mamelor aflate in situatii critice si copiilor acestora.   United Way sprijina Asociatia Touched Romania care are o experienta de aproape 10 ani in lucrul cu mamele singure, victime ale violentei domestice, saraciei si excluziunii sociale Avem nevoie de 12.000 Euro sa renovam cen

 

8 Donații

17 May 2015
Good luck!
15 May 2015
Donatie pt a o sustine pe Dna.Lidia Fati si participarea ei la acest marathon! Multumesc
12 May 2015
Prin aceasta donatie sustin proiectul Impotriva abandonului, va urez succes!
12 May 2015
12 May 2015
450 RON
Run Calin, run
08 May 2015
Mult succes! Ne vedem pe traseu
07 May 2015
06 May 2015