Iulia Statescu - United Way Romania

Iulia spune nu abandonului copiilor!

650 RON Donatii stranse
32.5% Complete
2,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna,

Sunt Iulia si in fiecare zi, ora, minut, secunda am un motiv solid sa fiu fericita: am 2 copii minunati pe care ii privesc cu drag cum se joaca, invata, cresc langa mine!

 

Fiecare mama are dreptul la aceasta simpla fericire!!! Mamele abuzate sau cele singure sau cele considerate prea tinere pot fi fericite acum datorita centrului maternal sustinut de United Way. La centru, mamele primesc adapost, isi cresc copiii in siguranta, invata o meserie si sunt ajutate sa isi gaseasca o meserie pentru a-si putea intretine familia.

 

Alerg pentru United Way si va invit sa imi fiti alaturi si sa ma sustineti, donand pentru centrul maternal. Pentru ca toate mamele sa se poata bucura de copiii lor!

 

Va multumesc anticipat pentru sprijin!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Impotriva abandonului-ajutam familiile sa ramana impreuna!

Peste 1.000 de copii sunt părăsiți anual în maternitățile din România, ceea ce arată că aproape 60% dintre cazurile de abandon au loc imediat după naștere.

Impreuna, ajutăm mamele singure, in situatii critice, să aibă tot ce le trebuie pentru a-și crește copiii!

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Anul acesta, ne face placere sa va invitam sa va alaturati cauzei nostre in cadrul acestui eveniment, in sprijinul mamelor aflate in situatii critice si copiilor acestora.   United Way sprijina As

5 Donatii

Adrian Mihaila

50 RON
15 mai 2015

Maggie V

150 RON
Good luck Iulia, good cause! And the picture looks great!
14 mai 2015

Oana Scorpan

100 RON
14 mai 2015

Remi Vrignaud

150 RON
14 mai 2015

Dan Statescu

200 RON
13 mai 2015