Running Club Hilton Bucharest alearga pentru zambetul copiilor

 

100% Complete
1,240 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații

Suntem Running Club Hilton Bucharest si pe 4 Octombrie alergam la Maratonul International Bucuresti.

Anul acesta impreuna cu United Way Romania vrem sa facem din nou copiii de la gradinita din Comuna Glina sa zambeasca! Impreuna vom incerca sa strangem fondurile necesare pentru a renova un loc de joaca destinat celor 45 de copii. Locul de joaca este foarte important pentru dezvoltarea lor iar cel prezent nu le mai ofera siguranta. Acesti copii, provenind din familii foarte sarace gasesc in locul lor de joaca un adevarat Disneyland.

Asadar alergam pentru noi dar si pentru copiii care au nevoie de ajutorul nostru.

Iar tu ne poti sustine cu o contributie – ce suma crezi ca merita si poti da pentru ca acesti copii sa se dezvolte armonios.

Multumim tuturor pentru donatii, incurajari si apreciem daca veti spune mai departe si altora despre United Way si cum putem ajuta.

Multumim pentru ca iti pasa!

Echipa Running Club Hilton Bucuresti: DOMINIC, SORIN, TONY, CATALIN, DAN, COSMIN, ADRIANA, COSTIN, PETRU


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

45 de copii dezavantajati de la gradnita din Comuna Glina, de langa Bucuresti, au nevoie de un nou loc de joaca.

In gradinita din Satul Catelu, Comuna Glina, la doar 2 pasi de Bucuresti, copii din familii sarace vin sa-si inceapa drumul in viata. Acestia gasesc aici un spatiu sigur, curat si calduros care ii ajuta sa isi doreasca sa mearga la scoala, dincolo de situatia familiiala precara.

Din pacate locul de joaca s-a degradat si va cerem ajutorul pentru a-l renova.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 8-a ediție, iar anul acesta va fi pe 3-4 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

9 Donații

Vreau sub 2 ore la semi va rog...
02 Oct 2015
Vreau la MPC va rog...
02 Oct 2015
Succes de la Mihaela P!
02 Oct 2015
02 Oct 2015
02 Oct 2015
La cat mai multi kilometri!
29 Sep 2015
Succes!
23 Sep 2015
22 Sep 2015
Succes Running Club Hilton Bucharest!
21 Sep 2015