Echipa Kinstellar - United Way Romania

Echipa Kinstellar alearga pentru zambetul copiilor

880 RON Donatii stranse
100% Complete
840 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alergam din nou pentru United Way, pe 4 Octombrie, la Maratonul International Bucuresti 2015. Separat, alergam 21,097 km fiecare. Impreuna, alergam 84,388 km, toti pentru o cauza.

Credem cu tarie in faptul ca toti copiii au dreptul la o dezvoltare sanatoasa, iar pentru asta este foarte important ca ei sa se joace. Prin joc, isi dezvolta cele mai importante abilitati pentru a deveni adulti echilibrati.

45 de copii de la gradinita din Glina, de langa Bucuresti, au nevoie de un loc de joaca acum, pentru ca cel pe care il au nu mai poate fi folosit in siguranta.

Sustinandu-ne pe noi in cursa de la Maraton, ii sustineti de fapt pe ei si le oferiti dreptul la joaca – unul din cele mai importante lucruri la varsta lor.

Avem nevoie sa strangem in total doar 5000 EUR pentru asta si orice donatie conteaza.

Hai sa ii ajutam pe acesti copii minunati sa se joace. Impreuna, putem face sa conteze fiecare kilometru alergat de noi.

Multumim, de la stanga la dreapta: Roxana, Mihai, Oana si Bogdan.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We will be running again in support of United Way, on 4 October, at the Bucharest International Marathon 2015. Separately, we run 21.097 km each. Together, we run 84.388 km, all for a good cause.

We strongly believe that all children have the right to grow healthily, and for this to happen it’s very important that they play. By playing, they develop the most important abilities to become balanced adults.

45 children from a kindergarten in Glina, near Bucharest, need a playground now, because the one they have is not safe anymore.

By supporting us in our race, you will actually be supporting them and giving them back their right to play, one of the most important rights at their age.

We only need to raise a total 5000 EUR for this and any donation counts.

Let’s all help these wonderful children play. Together, we can make each kilometre we run, count.

Thank you, from left to right: Roxana, Mihai, Oana and Bogdan.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Un loc de joaca pentru 45 de copii dezavantajati

45 de copii dezavantajati de la gradnita din Comuna Glina, de langa Bucuresti, au nevoie de un nou loc de joaca.

In gradinita din Satul Catelu, Comuna Glina, la doar 2 pasi de Bucuresti, copii din familii sarace vin sa-si inceapa drumul in viata. Acestia gasesc aici un spatiu sigur, curat si calduros care ii ajuta sa isi doreasca sa mearga la scoala, dincolo de situatia familiiala precara.

Din pacate locul de joaca s-a degradat si va cerem ajutorul pentru a-l renova.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

6 Donatii

Iulia - Dafina Nicolae

200 RON
05 oct 2015

Steven van Groningen

150 RON
Good luck!
04 oct 2015

Laurentiu Radulescu

30 RON
HH!!!
02 oct 2015

Catalin Graure

50 RON
stay strong and run on :)
02 oct 2015

Sharon Jaggs

150 RON
Good Luck!
01 oct 2015

M C

300 RON
30 sep 2015