Echipa Kinstellar alearga pentru zambetul copiilor

 

Echipa Kinstellar United Way Romania

100% Complete
880 RON
Sumă strânsă
840 RON
Target
6
Donații

Alergam din nou pentru United Way, pe 4 Octombrie, la Maratonul International Bucuresti 2015. Separat, alergam 21,097 km fiecare. Impreuna, alergam 84,388 km, toti pentru o cauza.

Credem cu tarie in faptul ca toti copiii au dreptul la o dezvoltare sanatoasa, iar pentru asta este foarte important ca ei sa se joace. Prin joc, isi dezvolta cele mai importante abilitati pentru a deveni adulti echilibrati.

45 de copii de la gradinita din Glina, de langa Bucuresti, au nevoie de un loc de joaca acum, pentru ca cel pe care il au nu mai poate fi folosit in siguranta.

Sustinandu-ne pe noi in cursa de la Maraton, ii sustineti de fapt pe ei si le oferiti dreptul la joaca – unul din cele mai importante lucruri la varsta lor.

Avem nevoie sa strangem in total doar 5000 EUR pentru asta si orice donatie conteaza.

Hai sa ii ajutam pe acesti copii minunati sa se joace. Impreuna, putem face sa conteze fiecare kilometru alergat de noi.

Multumim, de la stanga la dreapta: Roxana, Mihai, Oana si Bogdan.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We will be running again in support of United Way, on 4 October, at the Bucharest International Marathon 2015. Separately, we run 21.097 km each. Together, we run 84.388 km, all for a good cause.

We strongly believe that all children have the right to grow healthily, and for this to happen it’s very important that they play. By playing, they develop the most important abilities to become balanced adults.

45 children from a kindergarten in Glina, near Bucharest, need a playground now, because the one they have is not safe anymore.

By supporting us in our race, you will actually be supporting them and giving them back their right to play, one of the most important rights at their age.

We only need to raise a total 5000 EUR for this and any donation counts.

Let’s all help these wonderful children play. Together, we can make each kilometre we run, count.

Thank you, from left to right: Roxana, Mihai, Oana and Bogdan.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

45 de copii dezavantajati de la gradnita din Comuna Glina, de langa Bucuresti, au nevoie de un nou loc de joaca.

In gradinita din Satul Catelu, Comuna Glina, la doar 2 pasi de Bucuresti, copii din familii sarace vin sa-si inceapa drumul in viata. Acestia gasesc aici un spatiu sigur, curat si calduros care ii ajuta sa isi doreasca sa mearga la scoala, dincolo de situatia familiiala precara.

Din pacate locul de joaca s-a degradat si va cerem ajutorul pentru a-l renova.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 8-a ediție, iar anul acesta va fi pe 3-4 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

6 Donații

05 Oct 2015
Good luck!
04 Oct 2015
HH!!!
02 Oct 2015
stay strong and run on :)
02 Oct 2015
Good Luck!
01 Oct 2015
300 RON
30 Sep 2015