Calin alearga pentru zambetul copiilor

 

Calin Avram United Way Romania

80% Complete
800 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
4
Donations

Dragi prieteni,

 

Alerg din nou pentru cauza United Way la Maratonul International Bucuresti 2015.

Cred cu tarie in faptul ca toti copiii au dreptul la o dezvoltare sanatoasa iar pentru asta, este foarte important ca ei sa se joace. Prin joc, isi dezvolta cele mai importante abilitati pentru a deveni adulti echilibrati.

45 de copii de la gradinita din Glina, de langa Bucuresti, au nevoie de un loc de joaca acum, pentru ca cel pe care il au nu il mai pot folosi in siguranta.

Sustinandu-ma pe mine in cursa de la Maraton, ii sustii de fapt pe ei si le oferi dreptul la joaca, care este cel mai important lucru la varsta lor.

Avem nevoie sa strangem doar 5000 Eur pentru asta si orice donatie conteaza in indeplinirea obiectivului nostru.

Haideti sa aducem impreuna, zambetul pe fetele acestor copii minunati.

Va multumesc,

Calin Avram

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dear friends,

I run again for United Way’s cause at the Bucharest International Marathon 2015.

I strongly believe that all children have the right to a healthy growth and for this it is very important for them to play. By playing they will develop the most important abilities to become well balanced adults.

45 children from a kindergarten in Glina, near Bucharest, need a playground now because the one they have is not safe anymore.

By supporting me in my Marathon race, you will actually support them and you give them the right to play, the most important right at their age.

We only need to raise 5000 EUR for this and any donation counts to achieve our target.

Let’s bring the smile on the face of these wonderful children.

Thank you,

Calin Avram

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

45 de copii dezavantajati de la gradnita din Comuna Glina, de langa Bucuresti, au nevoie de un nou loc de joaca.

In gradinita din Satul Catelu, Comuna Glina, la doar 2 pasi de Bucuresti, copii din familii sarace vin sa-si inceapa drumul in viata. Acestia gasesc aici un spatiu sigur, curat si calduros care ii ajuta sa isi doreasca sa mearga la scoala, dincolo de situatia familiiala precara.

Din pacate locul de joaca s-a degradat si va cerem ajutorul pentru a-l renova.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 8-a ediție, iar anul acesta va fi pe 3-4 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

4 Donations

Good luck!
04 Oct 2015
03 Oct 2015
03 Oct 2015
Good luck!
03 Oct 2015