Andreea alearga pentru zambetul copiilor

 

Andreea Bonis United Way Romania

100% Complete
1,035 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
10
Donații

Este prima data cand particip la o cursa oficiala care este monitorizata si nu este costumata (Color Run & Alerg Carnavalul) si, deci, prima data cat alerg o stafeta.

 

Decizia mea de a participa, desi inscrierea a fost last minute si antrenametele insuficiente, vine din faptul ca intotdeauna mi-a placut sa ajut omenii si, in special, copiii si varsticii, categorii total vulnerabile. Motivatia secundara este puterea exemplului care sper sa ajunga la fetita mea, Petra si nu numai.

 

Asa ca va rog sa sustineti alaturi de mine si de United Way 45 de copii de la gradinita din Glina, care au nevoie de un loc de joaca, cel pe care il au nu mai poate fi folosit in siguranta. Stim cu totii ca "joc" si "copil" sunt 2 cuvinte inseparabile si ca prin joc si joaca copiii descopera, invata si se dezvolta armonios.

 

Fiind din scurt, obiectivul este sa strangem 800 lei pentru aceasta cursa, donati in orice fel: electronic, cash, euro, lei. Nu conteaza cum sau suma, dar fiecare leu va conta pentru copiii din Glina.

 

In numele lor si al United Way, va multumesc anticipat!

Andreea


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

45 de copii dezavantajati de la gradnita din Comuna Glina, de langa Bucuresti, au nevoie de un nou loc de joaca.

In gradinita din Satul Catelu, Comuna Glina, la doar 2 pasi de Bucuresti, copii din familii sarace vin sa-si inceapa drumul in viata. Acestia gasesc aici un spatiu sigur, curat si calduros care ii ajuta sa isi doreasca sa mearga la scoala, dincolo de situatia familiiala precara.

Din pacate locul de joaca s-a degradat si va cerem ajutorul pentru a-l renova.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 8-a ediție, iar anul acesta va fi pe 3-4 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

10 Donații

05 Oct 2015
05 Oct 2015
05 Oct 2015
150 RON
bravo,my dear,esti grozava!
04 Oct 2015
Tinem pumnii!
03 Oct 2015
Mult succes, Andreea!
01 Oct 2015
01 Oct 2015
01 Oct 2015
01 Oct 2015
Run, Andreea, run, si pentru cauze bune, si pentru tine pur si simplu :) Welcome to the club!
01 Oct 2015