Claudia isi doneaza ziua de nastere copiilor dezavantajati

 

Claudia Floroiu United Way Romania

100% Complete
995 RON
Donations raised
200 RON
Target
13
Donations

Dragii mei,

Am supravietuit inca un an in viata mea si vietile voastre!

Anul acesta, de ziua mea, imi doresc cel mai mult sa pot face macar un copil fericit. Sa ii aduc un zambet si incredere ca traim intr-o lume in care totul e posibil!

Din acest motiv, va rog sa nu imi luati nimic cadou, insa sa va luati timp sa faceti aceasta dorinta a mea posibila donand suma pe care ati fi cheltuit-o pe mine, lor - copiilor care nu isi permit sa sufle in lumanarea din propriul lor tort!

Va multumesc in avans pentru acest gest!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

De ziua ta toata lumea te intreaba ce iti doresti sa primesti cadou, iar tu stii ca ai deja tot ce iti trebuie si ca nu îti doresti decat sa fii aproape de cei dragi si sa imparti cu ei bucuria si voia buna? Felicitari! Tocmai ai realizat ca poti sa oferi din bucuria ta celor mai putin norocosi! Daca vrei sa oferi bucurie copiilor care nu-si sarbatoresc ziua de nastere poti sa le donezi lor zi

 

13 Donations

Sa le fie de bine!
23 Oct 2015
22 Oct 2015
La multi ani!!
15 Oct 2015
:) La multi ani!
13 Oct 2015
Din partea Alinei Hategan
10 Oct 2015
08 Oct 2015
06 Oct 2015
Ar fi frumos ca mai multa lume in Romania sa imbratiseze ideea aceasta si nu numai. Actele caritabile sunt mult mai mult sustinute in strainatate. Doamne ajuta!
06 Oct 2015
La multi ani plini de fapte bune!!!
05 Oct 2015
Iti multumim pentru sprijin, Claudia!
05 Oct 2015
<3
02 Oct 2015
01 Oct 2015
30 RON
La muuulti ani frumosi si fericiti! sa fii inconjurata de cat mai multi copii si zambetele lor! Te pup cu drag :P
01 Oct 2015