Echipa Up Romania alearga pentru zambetul copiilor

 

UP Romania United Way Romania

100% Complete
3,200 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
2
Donații

Echipa Up Romania alearga pentru proiectul United Way, pe 4 Octombrie, la Maratonul International Bucuresti 2015. Individual, fiecare coleg alearga 21,097 km. Iar impreuna, pentru a sustine cauza sociala, alearga in total 63,291 km.

 

Fiecare copil are dreptul la o viata lipsita de griji, o dezvoltarea armonioasa si sanatoasa, iar jocul si predispozitia copilului pentru joc sunt semne ale dezvoltarii sale normale. Pe chipul copiilor se citeste intotdeauna bucuria atunci cand se joaca.

 

Pentru ca cei 45 de copii dezavantajati de la gradinita din Glina, de langa Bucuresti, sa se bucure de un loc de joaca al lor, le sustinem cauza alergand in cursa de semimarathon din cadrul Maratonului International Bucuresti 2015 in echipa United Way.

 

Sustinand echipa Up Romania-United Way in cursa de la Maraton, sustineti copiii si le oferiti dreptul la joaca: cea mai importanta activitate pentru varsta lor!

 

Ne-am propus sa strangem cel putin 3000 lei pentru a readuce zambetul pe chipurile copiilor prin amenajarea noului loc de joaca. Orice donatie conteaza!

 

Impreuna putem ajuta acesti copii minunati sa duca o viata normala, sa se joace, iar fiecare kilometru alergat de echipa Up Romania sa le aduca bucurie.

 

Multumim, colegilor din Up Romania care au spus DA provocarii de a sustine cauza copiilor si de a alerga in cursa United Way: Julien Anglade, Marius Bura si Catalin Marcu!

 

Up Romania. Puterea de a simplifica


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

45 de copii dezavantajati de la gradnita din Comuna Glina, de langa Bucuresti, au nevoie de un nou loc de joaca.

In gradinita din Satul Catelu, Comuna Glina, la doar 2 pasi de Bucuresti, copii din familii sarace vin sa-si inceapa drumul in viata. Acestia gasesc aici un spatiu sigur, curat si calduros care ii ajuta sa isi doreasca sa mearga la scoala, dincolo de situatia familiiala precara.

Din pacate locul de joaca s-a degradat si va cerem ajutorul pentru a-l renova.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 8-a ediție, iar anul acesta va fi pe 3-4 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

2 Donații

Mult succes
03 Oct 2015
3,000 RON
Bafta din partea Up Romania!
01 Oct 2015