Daniela isi doneaza ziua de nastere copiilor dezavantajati

 

Daniela Schiau United Way Romania

12.5% Complete
250 RON
Donations raised
2,000 RON
Target
3
Donations
I want to donate!

Buna,
In luna ianuarie, mai exact pe 23 o sa fie ziua mea.

Nu-mi doresc nici un cadou deoarece am tot ce-mi doresc: o familie frumoasa si prieteni adevarati (sper sa-mi demonstreze acum).

De cand eram mici, eu si surorile mele am avut mereu un tort de ziua noastra si eram fericite. Nu am dus lipsa de nimic intrucat am avut parinti dispusi sa faca sacrificii pentru noi.

Vreau ca un suflet nevinovat sa-si serbeze cel putin odata ziua de nastere de care sa-si aminteasca mereu asa cum eu imi amintesc cu drag de copilaria mea.

 

Va multumesc,

 

Daniela


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

SUSŢIN PROIECTUL

Cel mai frumos cadou

Cel mai frumos cadou ti-l poti face chiar tu, donandu-ti ziua de nastere unor copii care nu si-au sarbatorit-o niciodata!

De ziua ta toata lumea te intreaba ce iti doresti sa primesti cadou, iar tu stii ca ai deja tot ce iti trebuie si ca nu îti doresti decat sa fii aproape de cei dragi si sa imparti cu ei bucuria si voia buna? Felicitari! Tocmai ai realizat ca poti sa oferi din bucuria ta celor mai putin norocosi! Daca vrei sa oferi bucurie copiilor care nu-si sarbatoresc ziua de nastere poti sa le donezi lor zi

 

3 Donations

21 Jan 2016
21 Jan 2016
20 Jan 2016
Daniela Schiau : United Way Romania
Daniela isi doneaza ziua de nastere copiilor dezavantajati