Ana MAria isi doneaza ziua de nastere copiilor defavorizat

 

Ana Maria United Way Romania

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,800 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Imi doresc din tot sufletul sa ajut un copil si sunt convinsa ca si voi ati face acelasi lucru.

In ziua de azi, nu mai apreciem lucrurile marunte si ne afundam in probleme financiare, stres si munca. E timpul sa dam o sansa unor copii cu probleme si sa le oferim un trai mai bun. viata merita traita si din putinul pe care il avem sa putem oferi si altora.

Noi putem schimba lumea si o putem face mai buna.

 

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

SUSŢIN PROIECTUL

Cel mai frumos cadou

Cel mai frumos cadou ti-l poti face chiar tu, donandu-ti ziua de nastere unor copii care nu si-au sarbatorit-o niciodata!

De ziua ta toata lumea te intreaba ce iti doresti sa primesti cadou, iar tu stii ca ai deja tot ce iti trebuie si ca nu îti doresti decat sa fii aproape de cei dragi si sa imparti cu ei bucuria si voia buna? Felicitari! Tocmai ai realizat ca poti sa oferi din bucuria ta celor mai putin norocosi! Daca vrei sa oferi bucurie copiilor care nu-si sarbatoresc ziua de nastere poti sa le donezi lor zi

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Ana Maria : United Way Romania
Ana MAria isi doneaza ziua de nastere copiilor defavorizat