Andrei aleargă pentru educaţia copiilor!

 

Andrei Mutu United Way Romania

57.666666666667% Complete
1,730 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cred că şansa de a avea o ţară mai bună depinde de felul în care ştim să ne educăm viitoarele generaţii. Din păcate, încă mai există mulţi copii din familii defavorizate care nu au o şansă la educaţie în condiţii normale, aşa cum am avut noi datorită părinţilor noştri. Sunt convins că aceşti 120 de copii au potenţial şi că, dacă vor descoperi şcoala, pot să aibă un impact pozitiv asupra societăţii noastre în viitor ca cercetători, profesori, ecologişti, antreprenori etc., în loc să se vadă nevoiţi să supravieţuiască prin acţiuni imorale. Şcoala şi expunerea la alte medii îi vor învăţa că, prin educaţie şi cu un comportament bun, vor avea o viaţă demnă în societate. 

De cinci ani alerg în fiecare săptămână: de plăcere, de supărare, de nevoie, dar, de data aceasta, vreau să alerg pentru aceşti copii. Cu paşi mici putem schimba multe şi vă invit să mă ajutaţi să strâng suma propusă, pentru că, chiar acum, cineva are nevoie de rechizite ca să poată să meargă la şcoală.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Pentru copiii săraci, primii ani de şcoală sunt maratonul lor. Ei trebuie să depăşească limite care nu depind de ei, cum ar fi părinţi needucaţi sau absenţi care nu îi pot ajuta la teme, un mediu neadecvat lecturii sau scrierii (toti membrii familiei impart o camera, nu exista un birou de scris, etc), lipsa hainelor şi a rechizitelor necesare, o alimentaţie deficitară, si cel mai rău dintre toate: aşteptările scăzute ale celor din jur. Sprijină-i prin oferirea unor kit-uri educaţionale şi spune-le astfel: "Hai, că poţi!"

 

 

 

Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca și-a desemnat cauza principală a ediției 2016: educația copiilor din medii dezavantajate. AROBS, sponsorii oficiali ai evenimentului, și Asociația Sportivă Runners Club, organizatorii acestuia, încurajează participanții să alerge și în același timp să strângă fonduri pentru a asigura kit-uri educaționale pe parcursul unui an școlar pent

 

11 Donații

Anonymous

50 RON
07 Apr 2016

Alexandra Pernes

100 RON
06 Apr 2016
05 Apr 2016

Anonymous

1,000 RON
05 Apr 2016
Succes!
04 Apr 2016
Felicitari Andrei pentru implicare!
04 Apr 2016
29 Mar 2016

Anonymous

75 RON
28 Mar 2016

AMI

30 RON
28 Mar 2016

Anonymous

75 RON
28 Mar 2016

Anonymous

50 RON
25 Mar 2016
Andrei Mutu : United Way Romania
Andrei aleargă pentru educaţia copiilor!