Laurentiu Dobrota - United Way Romania

Laurentiu alearga pentru educatia copiilor cu United Way

700 RON Donatii stranse
46.666666666667% Complete
1,500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Laurentiu Dobrota si pe 6 octombrie am alergat semi-maratonul. Sustin educatia copiilor fara posibilitati materiale pentru ca eu am mers la scoala, dar sunt copii care nu au aceeasi sansa.  

Alerg pentru mine dar si pentru copiii care vor sa termine scoala. Iar voi ma puteti sustine cu o contributie – ce suma credeti voi ca merita si puteti da pentru educatia si viitorul acestor copii.  

Duminica 6 octombrie am trecut linia de finish in Pta. Constitutiei - te invit sa ma sustii in echipa United Way Running!  

Impreuna cu United Way, putem asigura accesul la scoala celor peste 1.000 de copii din familii cu mari probleme economice (parintii au venituri insuficiente sau sunt someri, familii monoparentale, cu multi copii, fara conditii de locuit, etc.). Copii inclusi in programele United Way primesc ingrijire si sprijin gratuit, in 12 centre de zi si gradinite sociale din Bucuresti. Ei sunt ajutati sa isi faca temele si sa recupereze ce nu au invatat la timp. In plus, primesc ingrijire specializata, consiliere psihologica, dar si rechizite si hainute pentru a merge pregatiti la scoala, iar pranzul pe care il primesc aici e uneori singura masa calda a zilei.  

Multumesc tuturor pentru donatii, incurajari si apreciez daca veti spune mai departe si altora despre United Way si cum putem ajuta.

Laurentiu

Ce inseamna LIVE UNITED? Este indemnul United Way de a-i ajuta pe cei din jurul nostru, care au nevoie de sprijin. Cum? E simplu: Doneaza. Fii voluntar. Actioneaza. LIVE UNITED.  

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Sansa copiilor la un viitor mai bun

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

7 Donatii

Cristina Mirica

50 RON
Bafta!
06 oct 2013

Constantin Robu

50 RON
Suntem alaturi de tine! Mult succes!
03 oct 2013

Carmen D

200 RON
Bafta honey!
03 oct 2013

ANCA CONSTANTIN

50 RON
Bafta multa! Te sustin!
03 oct 2013

Mike Dobrota

100 RON
Salut Laurentiu! Ma bucur enorm sa vad ca participi in astfel the activitati. Mult succes si la cat mai multe!
25 sep 2013

George Tanasoff

50 RON
Bafta si mult succes acestor copii. Tie, respect absolut pentru initiativa.
24 sep 2013

Alexandru Al

200 RON
Bafta!
24 sep 2013