Echipa Kinstellar - United Way Romania

Kinstellar alearga pentru sanatatea copiilor

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,750 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

‘Cei 17’

Stim deja că biroul Kinstellar din Bucuresti are o super echipă care aleargă pentru United Way Romania. De data aceasta, pentru Semi-Maratonul International Bucuresti, ne-am întrecut pe noi: avem 17 participanti care pe 15 mai vor alerga 3,5 km, 10 km sau 21 km.

Cauza noastră?

Malnutriția la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai puțin de 10 % dintre copii practică un sport în afara programului școlar. Din păcate, mulți părinți se află în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a lipsei de informare. Jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.

Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvat lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

Vă puteți alătura cauzei noastre! Impreună, putem face să conteze fiecare kilometru alergat de noi.

Tinta noastră

Avem un exercițiu de rezolvat, ne ajutați?

10 lei / km alergat de fiecare = 10 x (84+70+21) = 10 x 175 = 1750 lei ?

Multumim, ‘Cei 17’ care au alergat Bucurestiul:

21 km

Bogdan Bibicu Mihai Coada Oana Costache Roxana Radulescu

10 km

Larisa Gabudeanu Catalin Graure Ana-Maria Maxin Alex Mocanescu Andrei Popescu Madalina Perte Diana Rogozea

3,5 km

Ioana Adam Ioana Dobre Manuela Leptiher Madalina Dovinca Madalina Vasile Smaranda Vacaru

 

‘Running Seventeen’

We already know that Kinstellar Bucharest has a strong running team in support of United Way Romania. This time around, the office boasts the biggest team ever: 17 of our colleagues will participate in the Bucharest International Half-Marathon on 15 May, in various races: 3.5 km, 10 km and 21 km.

Our cause

Malnutrition is a serious issue in Romania, with almost 30% of the children being either overweight or malnourished. Less than 10% participate in any sports activity outside their school curriculum. Sadly, many parents cannot afford to send their children to any extra-school activities. Because they have no information on malnutrition and on the importance of sports for a healthy development, many parents are not even aware of their children’s health issues.

We’re running so that these children have access to a sports and nutrition programme suitable for them, so they can start to lead a healthy life.

Join our cause! Together, we can make each kilometre we run, count.

Our target

We have an exercise for this, will you help us solve it?

10 lei / km run by each participant = 10 x (84+70+21) = 10 x 175 = 1750 lei ?

Yours truly, the ‘Running Seventeen’:

21 km

Bogdan Bibicu Mihai Coada Oana Costache Roxana Radulescu

10 km

Larisa Gabudeanu Catalin Graure Ana-Maria Maxin Alex Mocanescu Andrei Popescu Madalina Perte Diana Rogozea

3,5 km

Ioana Adam Ioana Dobre Manuela Leptiher Madalina Dovinca Madalina Vasile Smaranda Vacaru

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Sansa copiilor la un viitor mai bun

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!