Flowerdipity runs for children's health

 

Iulia Statescu United Way Romania

44.666666666667% Complete
670 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
6
Donații

As mothers, we know about the importance of sports and healthy food, unfortunately not every child in Romania has the possibility to get at least one healthy meal a day or to take part at sports activities after school. 

Children malnourishment is an issue in Romania with almost 30% of children being either overweight or undernutrition. Moreover, less than 1 in 10 kids practice any sport outside their school program.

Therefor we would like to help United Way to start a program with 50 to 100 children from a very poor environment offering food and after school activities.

 

Please support our running team with a donation for United Way! Every RON / EURO helps a child in Romania!

Thank you!

Iulia, Codruta and Kathrin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 14-15 Mai 2016, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

6 Donații

Felicitari pentru initiativa! Poate ne vedem pe traseu, Iulia. :)
14 May 2016
Hai Iulia !
13 May 2016
Bravo Iulica!
13 May 2016
Bravo!!!
13 May 2016

Mady

50 RON
13 May 2016
Go go Girls!!!
12 May 2016