Iulia Statescu - United Way Romania

Flowerdipity runs for children's health

670 RON Donatii stranse
44.666666666667% Complete
1,500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

As mothers, we know about the importance of sports and healthy food, unfortunately not every child in Romania has the possibility to get at least one healthy meal a day or to take part at sports activities after school. 

Children malnourishment is an issue in Romania with almost 30% of children being either overweight or undernutrition. Moreover, less than 1 in 10 kids practice any sport outside their school program.

Therefor we would like to help United Way to start a program with 50 to 100 children from a very poor environment offering food and after school activities.

 

Please support our running team with a donation for United Way! Every RON / EURO helps a child in Romania!

Thank you!

Iulia, Codruta and Kathrin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Sansa copiilor la un viitor mai bun

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

6 Donatii

Felicitari pentru initiativa! Poate ne vedem pe traseu, Iulia. :)
14 mai 2016
Hai Iulia !
13 mai 2016
Bravo Iulica!
13 mai 2016
Bravo!!!
13 mai 2016

Mady

50 RON
13 mai 2016
Go go Girls!!!
12 mai 2016