Sorin alearga pentru educatia copiilor cu United Way

 

Sorin Bratu United Way Romania

81.818181818182% Complete
900 RON
Sumă strânsă
1,100 RON
Target
11
Donații

Sunt Sorin Bratu si pe 6 octombrie am alergat la cursa de semi-maraton (21km) in cadrul Maratonului International Bucuresti.

Prin participarea mea vreau sa atrag atentia asupra unei cauze importante: eforturile United Way Romania in domeniul educatiei, in sprijinul copiilor provenind din familii defavorizate sau la limita saraciei.

Impreuna putem ajuta United Way sa fie in continuare alaturi de copii mai putin norocosi care au nevoie de ajutor pentru a incepe sau a continua scoala. Fondurile pe care le voi colecta de la donatori vor fi folosite pentru ca acesti copii sa aiba in timpul anului scolar rechizite, ajutor la teme si o masa calda intr-un Centru de zi.

Duminica 6 octombrie am trecu tlinia de finish in Pta. Constitutiei si te invit sa vii pe traseul cursei de alergare pentru a sustine United Way Running Team!

Multumesc tuturor pentru donatii, incurajari si apreciez daca veti spune mai departe si altora despre United Way Romania si cum putem ajuta.

Sorin

Ce inseamna LIVE UNITED? Este indemnul United Way de a-i ajuta pe cei din jurul nostru, care au nevoie de sprijin. Cum? E simplu: Doneaza. Fii voluntar Actioneaza. LIVE UNITED.  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

 

11 Donații

01 Oct 2015
05 Oct 2013
04 Oct 2013
04 Oct 2013
04 Oct 2013
04 Oct 2013
04 Oct 2013
04 Oct 2013
powered by Alex si Tudor Bratu
01 Oct 2013
26 Sep 2013
19 Sep 2013