Sabina alearga pentru educatia copiilor cu United Way

 

Sabina Barbulescu United Way Romania

50% Complete
250 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Numele meu este Sabina Barbulescu si m-am inscris impreuna cu colegii mei la cursa din 18 mai.

 

Pentru ca nu am inceput de foarte multa vreme, am ales cursa de 10 km, insa sper din suflet ca acesti 10 km, sa faca o diferenta in viata copiilor pe care doresc sa ii sustin.

 

In aceasta cursa motivatia mea vor fi in primul rand acesti copii minunati si speranta ca fiecare pas alergat va aduce in viitor un zambet pe fata unui copil.

 

Pentru mine alergatul inseamna fericire si libertate si sper sa pot oferi acestor copii un pic din aceasta fericire si libertatea sa isi construiască un viitor mai bun.

 

Va invit sa-mi fiti alaturi in sustinerea acestui proiect.

Va multumesc!

Sabina


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 18 Mai 2014, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la al

 

3 Donații

Doamne ajuta!! :) :D
09 May 2014
150 RON
Go for it!!
09 May 2014
Bravo, Sabina!
07 May 2014