Minodora Oprea - United Way Romania

Dora alearga pentru educatia copiilor cu United Way

60 RON Donatii stranse
6% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut,

Sunt Dora si de curand mi-am descoperit pasiunea pentru alergat.

Pe 18 mai o sa alerg in cadrul Semimaratonului International Bucuresti pentru a sustine cauza celor de la United Way - aceea de a asigura accesul la scoala celor peste 1.000 de copiii inclusi in programele lor. Ei provin din familii cu mari probleme economice si sunt ajutati sa isi faca temele si sa recupereze ce nu au invatat la timp. In plus, primesc ingrijire specializata, consiliere psihologica, dar si rechizite si hainute pentru a merge pregatiti la scoala, iar pranzul pe care il primesc aici este uneori singura masa calda a zilei.

Impartasesc cu voi aceasta experienta pentru ca ma puteti sustine cu o contributie – orice suma puteti dona pentru educatia si viitorul acestor copii.

Multumesc tuturor pentru donatii, incurajari si apreciez daca veti spune mai departe si altora despre United Way si cum putem ajuta.

 

Iar in numele copiilor de la United Way va multumesc ca va pasa.

Cu drag,

Dora

__________________________________________________________________________________________

Hi,

 I am Dora and I have recently discovered my passion for running.

 

On May, 18th 2014 I am running in the Bucharest International Half Marathon to support the cause of United Way - that of providing access to school for over 1.000 children submitted into their programmes. The children come from families with financial problems and are being helped to do their homework and fill their learning gaps. Even more, they get special care, counseling, clothes and school supplies to be ready for school and sometimes this is where they eat their only hot meal of the day.

 

I am sharing this experience with you because you can support me and also contribute to the cause with any amount you can donate for the education and future of this children.

 

I would like to thank everybody for their donations, their cheering and I would appreciate if you share United Way story to others and tell them how they can help.

 

On behalf of the children from United Way I want to thank you for caring.

 

Warm regards,

Dora.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Sansa copiilor la un viitor mai bun

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

2 Donatii

Adelina Cioroianu

50 RON
Go Dora Go!! ♥
15 mai 2014

Anonim Anonim

10 RON
Sa spargem gheata la donatii :) Succes
09 mai 2014