Roxana Radulescu - United Way Romania

Roxana alearga pentru educatia copiilor cu United Way

90 RON Donatii stranse
9% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ma stiti, sunt Roxana si alerg iar! Pe 18 mai. E al treilea semi-maraton al meu! A treia oara cu noroc, parca asa e vorba.

Tot pentru: United Way Romania
Tot ca sa: sustin educatia copiilor fara posibilitati materiale (pentru ca pentru unii copii scoala e un lux).

Asa ca alerg. Cu inima si cu speranta. Si cu sustinerea voastra. Pentru ca stiu ca va pasa si ca de multe ori nu aveti timp sa schimbati lucrurile. Acum e simplu s-o faceti. Orice donatie a voastra inseamna un creion, o guma de sters, un manual, un caiet, o nota buna, o luna sau poate un an de scoala neabandonat, o sansa pe care o dam unui copil.

Impreuna cu United Way, putem sa ne asiguram ca sansele se inmultesc cu 1.000. Pentru ca 1.000 de copii sunt inclusi in programele lor, in 12 centre de zi si gradinite sociale din Bucuresti.

Asa ca duminica, 18 mai, eu pentru asta alerg!  Sunteti alaturi de mine?

Multumesc de pe acum pentru donatii, incurajari si pentru ca faceti ca sansa sa se intample!

Roxana

________________________________________________________________________________

You know me, I’m Roxana and I’m running again! On 18 May. It will be my third half-marathon! Third time’s a charm, right?

Still running for: United Way Romania

Still to: support the education of disadvantaged children (because for some children, school is a luxury).

So I’ll run. With fast heartbeats and high-hopes. And with your support. Because I know you care. And I know most often time prevents you from making the changes you want to see around you.Well now it’s easy. Your contribution could mean a pencil, an eraser, a workbook, a notebook, a good grade, a month or even a year of school that’s not dropped, a chance we give to a child.

Together with United Way we can make sure chances are multiplied by 1,000. Because United Way helps 1,000 children in their assistance programmes, in 12 day-care centres and social kindergartens in Bucharest.

So on Sunday, 18 May that’s what I’ll be running for. Will you join me:)?

Thanking you in advance for any donation, encouragement and for spreading the wind of chang(c)e around!

Roxana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Sansa copiilor la un viitor mai bun

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

3 Donatii

elena cristina sirbu

50 RON
16 mai 2014

Adela Ene

30 RON
Go Rox!!! Luv u!
09 mai 2014

Andrei Chirtoc

10 RON
Succes!
08 mai 2014