Bogdan Bibicu - United Way Romania

Bogdan alearga pentru educatia copiilor cu United Way

1,075 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut,

Sunt Bogdan si pe 18 mai alerg in cadrul Semimaratonului International Bucuresti.

De ce alerg pentru United Way si sustin educatia copiilor fara posibilitati materiale? Pentru ca, la fel ca si alti oameni norocosi, in timp ce eu am avut posibilitatea si parte de sprijin sa merg la scoala si si sa termin mai multe cicluri de educatie cu bine, sunt o multime de copii care nu au aceeasi sansa.

Impreuna cu United Way sipe baza eforturilor voluntarilor si a donatorilor, putem asigura accesul la scoala celor peste 1.000 de copiii din familii cu mari probleme economice (de ex., parintii au venituri insuficiente sau sunt someri, familii monoparentale, cu multi copii, fara conditii de locuit, etc.). Copiii inclusi in programele United Way primescingrijire si sprijin gratuit, in mai multe centre de zi si gradinite sociale. Printre altele, ei sunt ajutati sa isi faca temele si sa recupereze ce nu au invatat la timp. In plus, primesc ingrijire specializata, consiliere psihologica, dar si rechizite si hainute pentru a merge pregatiti la scoala, iar mancarica pe care o primesc aici e uneori singura masa calda a zilei.

Alerg pentru sanatate si pentru copiii care vor sa mearga la scoala. Iar voi ma puteti sustine in acest demers cu o contributie – ce suma credeti voi ca merita si puteti da pentru educatia si viitorul acestor copii.

Multumesc tuturor pentru donatii, incurajari, sprijin si apreciez daca veti spune mai departe si altora despre cum putem ajuta.

 

Multumesc pentru ca iti pasa si in numele copiilor ajutati de United Way.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Sansa copiilor la un viitor mai bun

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

7 Donatii

Monica Elena Preotescu

150 RON
17 mai 2014

Corina Negut

150 RON
15 mai 2014

Rodica Tataru Marinescu

75 RON
15 mai 2014

diana ristici

150 RON
15 mai 2014

Brandusa Tataru

100 RON
Fugi Dr Gigi, fugi!
09 mai 2014

Ana Dima

150 RON
Go Bogi Champ!!!
08 mai 2014

Eva Petrina

300 RON
Go Go Nashule! Suntem tare mândri de tine!
08 mai 2014