Echipa Kinstellar alearga pentru educatia copiilor cu United Way

 

Echipa Kinstellar United Way Romania

30% Complete
630 RON
Sumă strânsă
2,100 RON
Target
5
Donații

Salut,

Suntem Echipa Kinstellar-UW ,de la stanga la dreapta - Bogdan, Mihai, Oana, Dora, Roxana, Vlad, Mihai si Razvan (cel care face poza) iar pe 18 mai alergam in cadrul Semimaratonului International Bucuresti.

De ce alergam pentru United Way si sustinem educatia copiilor fara posibilitati materiale? Pentru ca noi am avut posibilitatea sa invatam si sa terminam scoala cu bine, dar sunt copii care nu au aceeasi sansa.

Impreuna cu United Way, putem asigura accesul la scoala celor peste 1.000 de copiii din familii cu mari probleme economice (parintii au venituri insuficiente sau sunt someri, familii monoparentale, cu multi copii, fara conditii de locuit, etc.). Copiii inclusi in programele United Way primescingrijire si sprijin gratuit, in 12 centre de zi si gradinite sociale din Bucuresti. Ei sunt ajutati sa isi faca temele si sa recupereze ce nu au invatat la timp. In plus, primesc ingrijire specializata, consiliere psihologica, dar si rechizite si hainute pentru a merge pregatiti la scoala, iar pranzul pe care il primesc aici e uneori singura masa calda a zilei.

Alerg pentru noi dar si pentru copiii care vor sa termine scoala. Iar voi ne puteti sustine cu o contributie – orice suma puteti dona pentru educatia si viitorul acestor copii.

Multumim tuturor pentru donatii, incurajari si apreciem daca veti spune mai departe si altora despre United Way si cum putem ajuta.

 

In numele copiilor ajutati de United Way va multumim ca va pasa.

 

Cu drag,

Echipa Kinstellar - UW

 

Hello,

 

We are Team Kinstellar - UW, from left to right - Bogdan, Mihai, Oana, Dora, Roxana, Vlad, Mihai and Razvan (he is taking the picture) and on May, 18th we are running the International Half Marathon of Bucharest.

 

Why do we run for United Way and support the education of children without financial possibilities? Because we had the chance to learn and graduate in good conditions but this children don`t have the same opportunity.

 

Together with United Way we can assure the access to school for over 1.000 children that come from families with big financial problems (parents with low income or unemployed, single parents with many children, or homeless families etc). The children included into United Way programmes get free care and support in the 12 day care centers and social kindergartens in Bucharest. They are help to do their homework and fill in their learning gaps. They also receive special care, counseling, school supplies and clothes and sometimes here is the only place where they have a hot meal that day.

 

We run for ourselves but also for this children to graduate. You can also support the cause by donating as much you can for this children`s education and future.

 

Thank you very much for your donations and cheering and we would appreciate if you would share the United Way cause and how they can help to others.

 

On behalf of the United Way children we thank you for caring.

 

Warm regards,

Kinstellar - UW Team


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 18 Mai 2014, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la al

 

5 Donații

300 RON
16 May 2014
Good luck!
14 May 2014
Bafta! :)
14 May 2014
Mult succes!
09 May 2014
09 May 2014