Flavius alearga pentru educatia copiilor cu United Way

 

Flavius Hlodec United Way Romania

10% Complete
10 RON
Donations raised
100 RON
Target
1
Donations

Salut,

Sunt Flavius si pe 18 mai alerg in cadrul Semimaratonului International Bucuresti.

De ce alerg pentru United Way si sustin educatia copiilor fara posibilitati materiale? Pentru ca eu am avut posibilitatea sa invat si sa termin scoala cu bine, dar sunt copii care nu au aceeasi sansa.

Impreuna cu United Way, putem asigura accesul la scoala celor peste 1.000 de copiii din familii cu mari probleme economice (parintii au venituri insuficiente sau sunt someri, familii monoparentale, cu multi copii, fara conditii de locuit, etc.). Copiii inclusi in programele United Way primescingrijire si sprijin gratuit, in 12 centre de zi si gradinite sociale din Bucuresti. Ei sunt ajutati sa isi faca temele si sa recupereze ce nu au invatat la timp. In plus, primesc ingrijire specializata, consiliere psihologica, dar si rechizite si hainute pentru a merge pregatiti la scoala, iar pranzul pe care il primesc aici e uneori singura masa calda a zilei.

Alerg pentru mine dar si pentru copiii care vor sa termine scoala. Iar voi ma puteti sustine cu o contributie – ce suma credeti voi ca merita si puteti da pentru educatia si viitorul acestor copii.

Multumesc tuturor pentru donatii, incurajari si apreciez daca veti spune mai departe si altora despre United Way si cum putem ajuta.

 

Multumesc pentru ca iti pasa si in numele copiilor ajutati de United Way.

Flavius


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 18 Mai 2014, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la al

 

1 Donations

succes!
14 May 2014