Imi donez ziua de nastere pentru educatia copiilor cu United Way

 

Ada Gabor United Way Romania

47.5% Complete
475 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații

Dragii mei,

 

M-am nascut de ziua mea nu mai este o noutate pentru nimeni :). Ceea ce mai stiu ca stiti este ca mi-e bine.

Ce mi-as dori cel mai mult de ziua mea? Sa pot sa impartasesc cu voi speranta si optimismul din ochii unui copil care paseste cu mult mai multa incredere spre viitor pentru ca cineva este acolo sa ii intinda o mana de ajutor. Si vestea buna e ... ca putem face asta.

Prin United Way, donatia voastra poate deveni cadoul cu speranta, optimism si incredere pentru un copil care are nevoie de asta. Este cadoul cel mai frumos pe care il putem face. 

Va multumesc!

Ada Gabor


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

6 Donații

Minunat gestul dvs., sper sa-l urmam cat mai multi. Va multumim.
06 Oct 2015
La multi ani :)
01 Jun 2014
31 May 2014
La multi ani, Ada!
30 May 2014
Colega ta de la Cluj :)
29 May 2014
La multi ani draga noastra. Sa ne traiesti fericita si sa ai o zi minunata!
29 May 2014