Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Katy Neferu United Way Romania

100% Complete
830 RON
Donations raised
800 RON
Target
4
Donations
I want to donate!

Nimic nu e mai frumos decât să daruiesti un strop de bucurie celor care au nevoie de ajutor - de aceea, anul asta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unui prichindel.

Aceasta idee a trezit in mine mai mult entuziasm decat multe dintre cadourile primite in ultimii ani, este cadoul pe care mi-l doresc si cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine.

Daca rezonezi cu ideea si daca intentionai sa imi cumperi un cadou, te rog sa donezi banii respectivi pentru aceasta cauza.

Împreună vom darui o amintire frumoasa unui pui de om!

Îți mulțumesc anticipat pentru cadou!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

SUSŢIN PROIECTUL

Cel mai frumos cadou

Cel mai frumos cadou ti-l poti face chiar tu, donandu-ti ziua de nastere unor copii care nu si-au sarbatorit-o niciodata!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

4 Donations

Anonymous

75 RON
04 Aug 2017

HoCC GmbH/ Secta GmbH

400 RON
Draga noastra Katy, colegii tai preferati iti transmit cele mai originale urari de ziua ta: anii ce vor veni sa-ti fie plini de zambete si voie buna, sanatate si putere, spectacol si inspiratie!! Totul sa-ti fie la superlativ! LA MULTI ANI!
24 Jul 2017
La Multi Ani cat mai frumosi si plini de iubire, draga Katy !
20 Jul 2017

Anonymous

300 RON
20 Jul 2017
Katy Neferu : United Way Romania
Cel mai frumos cadou de ziua mea