Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Cristian Cazan United Way Romania

69% Complete
1,380 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Mă bucur în fiecare an de ziua mea cand vă amintiți de mine. Mă emotioneaza și mă fac fericit gândurile frumoase pe mi le transmiteți, precum și cadourile pe care le primesc de la voi.

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor, așa că anul acesta m-am gandit, cu sprijinul vostru, să incercăm să transmitem această bucurie unor copii care nu sunt asa de norocosi ca mine să primeasca cadouri sau să iși serbeze ziua de naștere.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii acestor copii. Cu ajutorul nostru, ei vor avea parte de o surpriză minunata de ziua lor, iar pe mine acest lucru m-ar face mai fericit decat orice altceva aș primi.

Hai să fim împreună mai buni!

Vă mulțumesc din suflet,

Cristian


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

SUSŢIN PROIECTUL

Cel mai frumos cadou

Cel mai frumos cadou ti-l poti face chiar tu, donandu-ti ziua de nastere unor copii care nu si-au sarbatorit-o niciodata!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

11 Donații

Oana

300 RON
Cu mult drag pentru tine Cristi si pentru copiii carora vrei sa le aduci o scanteie in ochi!
01 Nov 2017

Anonymous

30 RON
La multi ani, Cristi! Sa iti dea Dumnezeu sanatate si intelepciune. Ma bucur si te felicit ca ai avut aceasta initiativa :)
01 Nov 2017

rux

75 RON
31 Oct 2017
150 RON
31 Oct 2017

Vlad

75 RON
Cristian, ma bucur foarte mult cand vad oameni ca tine, care seteaza un exemplu pozitiv prin tot ceea ce fac si ceea ce sunt. Pentru mine esti si vei ramane un exemplu. La multi ani!
31 Oct 2017
La multi ani Cristi! :)
31 Oct 2017
La multi ani! De ziua ta iti doresc multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor :)
31 Oct 2017

Ovidiu N

150 RON
Felicitari pt initiativa!
29 Oct 2017
La mulți ani, Cristi! Live long and prosper! :)
27 Oct 2017
Foarte frumoasa initiativa! Sa le fie de bine si sa le aduca multe bucurii aceste mici gesturi!
27 Oct 2017
27 Oct 2017
Cristian Cazan : United Way Romania
Cel mai frumos cadou de ziua mea