Tony alearga pentru educatia copiilor prin sport

 

Tony Nechifor United Way Romania

100% Complete
300 RON
Donations raised
300 RON
Target
2
Donations

Sunt Tony si pe 5 octombrie alerg in cadrul Maratonului International Bucuresti.

Anul acesta impreuna cu United Way Romania sustin educatia copiilor din comunitati sarace intr-un mod inedit: voi alerga cu o carte si voi contribui la strangerea de fonduri pentru ca 300 de copii din Buftea sa aiba un teren de sport si o biblioteca.

Cu totii stim ca educatia este baza unui viitor mai bun, insa putini intelegem ca, pentru a creste frumos, copiii au nevoie sa invete cat de important este sa se mentina sanatosi prin miscare si sport.

 

Pentru copiii care invata in Scolile nr. 3 si 4 din Buftea, aceasta nu este o prioritate din lipsa spatiului. Cei peste 300 de copii din cele doua scoli fac orele de sport pe bucata de asfalt din curtea Scolii nr. 3, acolo unde isi petrec si pauzele, unde au loc si serbarile, si celelalte activitati la care participa. Mai bine de trei sferturi dintre copii sunt cazuri sociale, iar United Way sustine familiile lor prin centrul de consiliere pe care il desfasoara in cele doua scoli.

 

Asadar alerg pentru mine dar si pentru copiii care au nevoie de ajutorul nostru.

Iar voi ma puteti sustine cu o contributie – ce suma credeti voi ca merita si puteti da pentru educatia si viitorul acestor copii.

Multumesc tuturor pentru donatii, incurajari si apreciez daca veti spune mai departe si altora despre United Way si cum putem ajuta.

 

Multumesc pentru ca iti pasa!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Alearga in echipa United Way si ajuta-ne sa strangem fonduri pentru ca 300 de copii sa aiba un teren de sport si o biblioteca in scoala lor!

Pentru al treilea an la rând, United Way este unul dintre partenerii caritabili ai Maratonului Internațional București organizat de Asociația Bucharest Running Club. Echipa United Way a crescut de la doar 20 de alergători în primul an, la peste 200 la Semi-Maratonul din luna mai de anul acesta. În tot acest timp, alergatorii United Way au devenit ambasadori ai cauzei educației: ei înțel

 

2 Donations

03 Oct 2014
19 Sep 2014