Fălcuță sustine educatia copiilor prin sport

 

Fălcuță the dog United Way Romania

100% Complete
988 RON
Donations raised
500 RON
Target
7
Donations

Buna,
Eu sunt Fălcuță, un Bullmastiff de 4 luni iar aici sunteti pe pagina mea de fundraising.
Nu inteleg eu foarte bine toate lucrurile astea deoarece sunt inca mic, dar cand i-am vazut pe Bogdan si pe Adina (stapanii mei iubitori) cat de mult se implica in organizarea echipei de alergare United Way la Maratonul International Bucuresti, le-am zis ca vreau si eu sa imi bag codita.
Asa ca i-am rugat frumos sa imi faca o pagina de fundraising unde sa pot strange si eu banuti pentru cei 300 de copii care nu au teren de sport.

Nu voi alerga, pentru ca sunt pui si nu am rezistenta necesara dar voi fi voluntar United Way, si o sa va intampin cu un nasuc umed si o codita vesela.
Sa stiti ca sunt foarte sociabil, imi place sa fiu mangaiat, mai ales pe burtica si imi place sa dau pupici dar stiu si cateva giumbuslucuri: sa dau labuta, sa stau sezi, sa merg la pas si sa ma rastogalesc si va astept la cortul United Way sa va demonstrez.
Asadar pentru copiii care au nevoie de noi dar si pentru nasucul si codita mea, va invit sa ma sustineti cu o donatie pentru United Way.

 

Va multumesc,

Fălcuță


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Alearga in echipa United Way si ajuta-ne sa strangem fonduri pentru ca 300 de copii sa aiba un teren de sport si o biblioteca in scoala lor!

Pentru al treilea an la rând, United Way este unul dintre partenerii caritabili ai Maratonului Internațional București organizat de Asociația Bucharest Running Club. Echipa United Way a crescut de la doar 20 de alergători în primul an, la peste 200 la Semi-Maratonul din luna mai de anul acesta. În tot acest timp, alergatorii United Way au devenit ambasadori ai cauzei educației: ei înțel

 

7 Donations

200 RON
08 Oct 2014
08 Oct 2014
08 Oct 2014
02 Oct 2014
01 Oct 2014
30 RON
23 Sep 2014
23 Sep 2014