Maroon 4 alearga pentru educatia copiilor prin sport

 

Echipa Maroon 4 United Way Romania

16.25% Complete
325 RON
Donations raised
2,000 RON
Target
2
Donations

Suntem echipa Maroon4 si pe 5 Octombrie, alergam la Maratonul International Bucuresti, la proba stafeta. Alergam pentru noi, dar si pentru copii din Buftea.

Si tu ai fost copil (poate in adancul sufletului inca mai esti :) ) asa ca intelegi ce important este sa ai conditiile necesare pentru a dezvolta o minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Doua scoli din Buftea folosesc momentan acelasi teren dezafectat, plin de buruieni si beton, pentru a desfasura activitatile lor sportive, dar si festivitatile de inceput si sfarsit de an.

NOI vom alerga fiecare 10.5 km, vom dona care o carte si vom strange fonduri pentru a-i sprijini pe cei de la United Way sa construiasca un teren de sport adecvat si sa doteze biblioteca scolilor cu carti.

TU poti transforma planurile in realitate in mai multe moduri:

Doneaza bani, care vor fi folositi in constructia terenului de sport

Doneaza o carte potrivita pentru copiii intre 6 si 15 ani

Transmite mesajul nostru tuturor prietenilor tai si incurajeaza-i sa doneze

Stim ca satisfactia de a contrbui la dezvoltarea copiilor e recompensa suficienta pentru tine, insa noi am hotarat sa le multumim donatorilor nostri dupa cum urmeaza:

 

Orice suma ne poate fi de folos asa ca pentru orice donatie pana in suma de 100 Ron,  vei primi o felicitare de multumire unicat, facuta de noi, special pentru tine!

Pentru 100 de ron sau mai mult, vei primi o briosa si o cafea, facute de noi si livrate la tine la birou.

Pentru 300 de Ron sau mai mult, vei primi un Tort de multumire, livrat de noi, personal. (S-ar putea sa se lase si cu cantat!)

800 de Ron sau mai mult, iti vor aduce 3 ore de activitati de Team Building, facilitate de noi, pentru tine si echipa pe care o alegi (prieteni, familie, colegi, sau echipa cu care lucrezi la proiectul acela al vostru...)  

Multumim!

Maroon 4:

Luiza Cornea

Adriana Radu

Calina Mircea

Trine Wulf Larsen


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Alearga in echipa United Way si ajuta-ne sa strangem fonduri pentru ca 300 de copii sa aiba un teren de sport si o biblioteca in scoala lor!

Pentru al treilea an la rând, United Way este unul dintre partenerii caritabili ai Maratonului Internațional București organizat de Asociația Bucharest Running Club. Echipa United Way a crescut de la doar 20 de alergători în primul an, la peste 200 la Semi-Maratonul din luna mai de anul acesta. În tot acest timp, alergatorii United Way au devenit ambasadori ai cauzei educației: ei înțel

 

2 Donations

08 Oct 2014
Donatii stranse de la: Gabriela Mircea Mihaela Petrache Reta Adriana Chirica
06 Oct 2014