Strumfii maratonisti alearga pentru aducatia copiilor prin sport

 

Strumfii Maratonisti United Way Romania

8.25% Complete
165 RON
Donations raised
2,000 RON
Target
1
Donations

Cu cativa banuti puteti ajuta copii din Buftea sa fie mai fericiti si mai sanatosi contribuind la construirea unui teren de sport. Daruieste din toata inima si  vei fi mai bogat sufleteste, oferindu-le acestor  copii posibilitatea de a se dezvolta armonios.

Sportul te ajuta sa te definesti ca om, te ajuta la slefuirea caracterului si ajuta la depasirea limitelor

 

Eu sunt mic, dar tu esti mare

Alearga cat poti de tare!

Daca nu atunci doneaza.

Cartea ramane de baza

Duminica sa fii pe faza

 

Multumim,

 

Strumfii maratonisti:

Aurora Balan

Marius Ciontul

Gabriela Chitescu

Raluca Aldea


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Alearga in echipa United Way si ajuta-ne sa strangem fonduri pentru ca 300 de copii sa aiba un teren de sport si o biblioteca in scoala lor!

Pentru al treilea an la rând, United Way este unul dintre partenerii caritabili ai Maratonului Internațional București organizat de Asociația Bucharest Running Club. Echipa United Way a crescut de la doar 20 de alergători în primul an, la peste 200 la Semi-Maratonul din luna mai de anul acesta. În tot acest timp, alergatorii United Way au devenit ambasadori ai cauzei educației: ei înțel

 

1 Donations

08 Oct 2014