Echipa 3DA alearga pentru educatia copiilor prin sport

 

3 D A United Way Romania

10.5% Complete
210 RON
Donations raised
2,000 RON
Target
3
Donations

Noi, echipa 3 D A : Dan, Dragos, Dominic, Alexandra, anul acesta impreuna cu United Way Romania, sustinem educatia copiilor din comunitati sarace intr-un mod inedit: vom alerga cu o carte in mana si vom contribui la strangerea de fonduri pentru ca 300 de copii din Buftea sa aiba un teren de sport si o biblioteca.
Cu totii stim ca educatia este baza unui viitor mai bun, insa putini intelegem ca, pentru a creste frumos, copiii au nevoie sa invete cat de important este sa se mentina sanatosi prin miscare si sport.

Asadar alergam pentru noi dar si pentru copiii care au nevoie de ajutorul nostru.

Iar voi ne puteti sustine cu o contributie care va sprijini educatia si viitorul acestor copii.

Multumim!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Alearga in echipa United Way si ajuta-ne sa strangem fonduri pentru ca 300 de copii sa aiba un teren de sport si o biblioteca in scoala lor!

Pentru al treilea an la rând, United Way este unul dintre partenerii caritabili ai Maratonului Internațional București organizat de Asociația Bucharest Running Club. Echipa United Way a crescut de la doar 20 de alergători în primul an, la peste 200 la Semi-Maratonul din luna mai de anul acesta. În tot acest timp, alergatorii United Way au devenit ambasadori ai cauzei educației: ei înțel

 

3 Donations

100 RON
Bafta, 3DA !!!
04 Oct 2014
100 RON
Bafta!!!
03 Oct 2014
10 RON
Baftaaa :*
28 Sep 2014