Terapia Asistată de Animale pentru copii cu dizabilități

În Cluj-Napoca, United Way România susține anual peste 120 de copii cu autism și dizabilități, aducându-le aproape servicii esențiale și profesioniști excepționali, impreios necesari recuperării și reintegrării copiilor.

Printre acești profesioniști se află asistenți sociali, asistenți medicali, kineto-terapeuți, logopezi, dar și Bess, un cățeluș extraordinar care ajută incredibil de mult copiii să se recupereze.

Rutina exercițiilor devine o plăcere atunci când Bess și prietenii săi patrupezi îi asistă pe copii în vindecare. Pentru moment, terapia asistată de animale este posibilă doar o dată pe săptămână, pentru 20 de copilași.

Alăturați-vă proiectului nostru pentru a face posibil acest tip de terapie pentru un număr mult mai mare de beneficiari, pe termen lung. Rezultatele sunt spectaculoase!

Haideți să-i ajutăm pe copiii cu dizabilități să ducă o viață mai bună și mai frumoasă!

[ Show more ]
Galantomi:

0

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Terapia Asistată de Animale pentru copii cu dizabilități

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
Donatii

Pagini fundraising