United Way Romania

United Way Romania

Terapia Asistată de Animale pentru copii cu dizabilități

Status: Inchis

Terapia asistată de animale este una dintre cele mai eficiente modalități pentru copiii afectați de dizabilități neuro-motorii. Aceștia nu doar fac progrese de recuperare mult mai repede, ci își doresc foarte mult să îndeplinească sarcinile care duc spre recuperare.

[ Show more ]

2,630 RON

Sumă:

1

Galantomi:

29

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În Cluj-Napoca, United Way România susține anual peste 120 de copii cu autism și dizabilități, aducându-le aproape servicii esențiale și profesioniști excepționali, impreios necesari recuperării și reintegrării copiilor.

Printre acești profesioniști se află asistenți sociali, asistenți medicali, kineto-terapeuți, logopezi, dar și Bess, un cățeluș extraordinar care ajută incredibil de mult copiii să se recupereze.

Rutina exercițiilor devine o plăcere atunci când Bess și prietenii săi patrupezi îi asistă pe copii în vindecare. Pentru moment, terapia asistată de animale este posibilă doar o dată pe săptămână, pentru 20 de copilași.

Alăturați-vă proiectului nostru pentru a face posibil acest tip de terapie pentru un număr mult mai mare de beneficiari, pe termen lung. Rezultatele sunt spectaculoase!

Haideți să-i ajutăm pe copiii cu dizabilități să ducă o viață mai bună și mai frumoasă!