Terapia Asistată de Animale pentru copii cu dizabilități

În Cluj-Napoca, United Way România susține anual peste 120 de copii cu autism și dizabilități, aducându-le aproape servicii esențiale și profesioniști excepționali, impreios necesari recuperării și reintegrării copiilor.

Printre acești profesioniști se află asistenți sociali, asistenți medicali, kineto-terapeuți, logopezi, dar și Bess, un cățeluș extraordinar care ajută incredibil de mult copiii să se recupereze.

Rutina exercițiilor devine o plăcere atunci când Bess și prietenii săi patrupezi îi asistă pe copii în vindecare. Pentru moment, terapia asistată de animale este posibilă doar o dată pe săptămână, pentru 20 de copilași.

Alăturați-vă proiectului nostru pentru a face posibil acest tip de terapie pentru un număr mult mai mare de beneficiari, pe termen lung. Rezultatele sunt spectaculoase!

Haideți să-i ajutăm pe copiii cu dizabilități să ducă o viață mai bună și mai frumoasă!

[ Show more ]
Supporters:

1

Donations:

1

Raised:

300 RON

Fundraising events

Benefiting:: Terapia Asistată de Animale pentru copii cu dizabilități

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

300 RON

Raised:

1

Supporters:
1 Donations

Benefiting:: Terapia Asistată de Animale pentru copii cu dizabilități

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

0 RON

Raised:

1

Supporters:
Donations

Fundraising pages

Cel mai frumos cadou de ziua mea - sprijină terapia asistată de animale pentru copii cu autism și dizabilități

Mulți dintre noi am fost norocoși să creștem într-o lume pe care să reușim s-o înțelegem, care să nu ne sperie la tot pasul și în care am

2,000 RON Target
300 RON Raised
1 Donations
15% Complete