Daruieste ziua ta 2014

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai frumos lucru din viața ta: să împărtășești cei ai mai bun în tine cu cei apropiați.

Dar poți face chiar mai mult decât atât! Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sau speranță din viața lor sunt foarte rare. 

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Ce trebuie să faci?

Le scrii celor din echipa United Way pe adresa oana.blindu@unitedway.ro iar ei iți creeaza o pagină de fundrasing. Apoi distribui link-ul prietenilor sau le povestești despre inițiativa ta și poți colecta foarte usor donații online, prin plata cu cardul. Poți primi și donații în numerar pe care ulterior le transferi în contul cauzei susținute. 

Spor la ajutor! :)

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

93

Suma:

28,077 RON

Pagini fundraising

Imi donez ziua de nastere pentru educatia copiilor cu United Way

I am delighted and honored to announce that this year I will donate my birthday celebration towards the education of some wonderful kids. From time

13,000 RON Target
9,097 RON Suma
43 Donatii
69.976923076923% Complete

Imi donez ziua de nastere pentru educatia copiilor cu United Way

Dragii mei,   M-am nascut de ziua mea nu mai este o noutate pentru nimeni :). Ceea ce mai stiu ca stiti este ca mi-e bine. Ce mi-as dori cel mai m

1,000 RON Target
475 RON Suma
6 Donatii
47.5% Complete