United Way Romania

United Way Romania

Mont Blanc - Un Vis Mai Aproape

Dată: 18 August 2015
Sunt Raluca Olsson si in zilele de 14-18 August 2015 voi urca pe virful Mont Blanc pentru a-mi indeplini un vis. Ca mama fericita, imi doresc ca, prin
[ Show more ]

1

Galantomi:

20

Donații:

3,975 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Sunt Raluca Olsson si in zilele de 14-18 August 2015 voi urca pe virful Mont Blanc pentru a-mi indeplini un vis. Ca mama fericita, imi doresc ca, prin aceasta initiativa, sa ajut mamele mai putin norocoase sa ramina linga copiii lor si sa se bucure de ei!

"Un om este suma actelor sale - a ceea ce face si ceea ce poate face" (Andre Malraux) - astfel a aparut in viata mea “proiectul” Mont Blanc sau indeplinirea unui vis din copilarie. Muntele este o minunata realizare a naturii, care ne invata ce inseamna anduranta, respectul, speranta si puterea de a trece peste momente dificile. Cred ca nimeni nu are mai multa nevoie de acestea decit mamele aflate in situatii critice, care se lupta in fiecare clipa sa isi tina copiii aproape si viseaza sa le ofere un viitor mai bun.

Admir si sustin proiectul United Way Romania de a sprijini Centrul Maternal "Casa Agar", care ofera mamelor aflate in situatii critice o alternativa la abandonul propriilor copii, oferindu-le adapost, sprijin material si suport psiho-terapeutic pina la rezolvarea situatiei lor.

Voi urca pe virful Mont Blanc pentru aceste mame, cu gandul ca le voi aduce un vis mai aproape de a le darui o copilarie fericita celor mici. Va invit pe voi toti, prieteni, colegi sau parteneri sa imi fiti alaturi si sa contribuiti printr-o donatie pentru ca tot mai multi copii sa creasca linga mamele lor - ma bazez pe voi si va sunt recunoscatoare!

Multumesc!

Raluca