Steven alearga pentru educatia copiilor cu United Way

 

Steven van Groningen United Way Romania

19.047619047619% Complete
800 RON
Sumă strânsă
4,200 RON
Target
7
Donații

Am alergat și anul trecut pentru cauzele susținute de United Way, iar anul acesta voi fi la startul Maratonului Internațional București pentru a susține educația copiilor fără posibilități materiale. Vă invit și pe voi să susțineți acești copii cu o contribuție pentru educația și viitorul lor!
Mulțumesc tuturor pentru donații, încurajări și apreciez dacă veți spune mai departe și altora despre United Way și cum putem ajuta.

Consider că alergatul este cea mai simplă și ieftină modalitate de a te menține în formă. Acest sport a devenit un lucru atât de firesc în viața mea, încât acum nu rezist mai mult de două-trei zile fără să mă antrenez. Datorită alergatului, pe lângă kilogramele în plus de care am reușit să scap, și sănătatea s-a îmbunătățit simțitor.

Deși alerg de plăcere, îmi place să am întotdeauna un concurs pentru care să mă pregătesc. Astfel motivația devine mai puternică. Nu particip ca să câștig, nu am nimic de dovedit, dar iubesc atmosfera de concurs. Până la urmă nu contează doar să câștigi, există și alte satisfacții, cât timp ești mulțumit că ai dat tot ce ai putut.

Ce înseamnă LIVE UNITED? Este îndemnul United Way de a-i ajuta pe cei din jurul nostru, care au nevoie de sprijin. Cum? E simplu: Donează. Fii voluntar. Acționează. LIVE UNITED.

Despre Steven van Groningen: Președintele Raiffeisen Bank și al Fundației United Way România, fost sportiv de performanță la canotaj în Olanda; a câștigat probe naționale, dar și concursuri internaționale. Pasionat de sport, în general, acum participă la diverse concursuri precum Ironman (triatlon) sau maraton și se implică în susținerea cauzelor caritabile.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

 

7 Donații

Run well!
04 Oct 2014
Felicitări pentru inițiativa si succes!
04 Oct 2014
04 Oct 2014
Felicitari!
11 Oct 2013
Good luck and have a new PB
01 Oct 2013
20 Sep 2013
testing, testing, testing
18 Sep 2013