Echipa Hilton Bucuresti spune nu abandonului copiilor

 

84.75% Complete
1,695 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
13
Donații

Suntem Running Club Hilton Bucharest si pe 17 mai alergam la Semimaratonul International Bucuresti.

Anul acesta impreuna cu United Way Romania spunem nu abandonului copiilor si sustinem familiile sa ramana impreuna!

Pentru ca peste 1.000 de copii sunt părăsiți anual în maternitățile din România, ceea ce arată că aproape 60% dintre cazurile de abandon au loc imediat după naștere, vom alerga in sprijinul parintilor aflati in situatii de risc si ii vom ajuta in acest fel sa aiba tot ce le trebuie pentru a-si creste copiii.

 

Impreuna cu ceilalti participanti din Echipa United Way vom incerca sa strangem fondurile necesare pentru a renova un Centrul de Tranziție, în care mamele singure și copiii lor să se poată desprinde treptat de Centrul Maternal și să devină o familie independentă, sub îndrumarea atentă a consilierilor asociației.

 

In plus vom ajuta la infiintarea unui Centru de Consiliere pentru familiile cu venituri reduse din comunitate, unde consilierii asociatiei vor lucra intens cu părinții – prin consiliere și cursuri de parenting – ajutându-i să comunice sănătos cu copiii lor și să-și gestioneze eficient puținele resurse pentru a-și susține familia.

 

Asadar alergam pentru noi dar si pentru familiile care au nevoie de ajutorul nostru.

Iar tu ne poti sustine cu o contributie – ce suma crezi ca merita si poti da pentru ca acesti copii sa ramana alaturi de parintii lor.

Multumim tuturor pentru donatii, incurajari si apreciem daca veti spune mai departe si altora despre United Way si cum putem ajuta.

 

Multumim pentru ca iti pasa!

 

Echipa Hilton Bucuresti: DOMINIC, SORIN, TONY, CATALIN, SILVIA, ANA, DAN, COSMIN, FLORENTINA, ADRIANA, DANIEL, COSTIN, GABRIEL, JAN, SADIE, ANDERSON, MARIA, MADALINA, ANDREEA si SIMONA


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Peste 1.000 de copii sunt părăsiți anual în maternitățile din România, ceea ce arată că aproape 60% dintre cazurile de abandon au loc imediat după naștere.

Impreuna, ajutăm mamele singure, in situatii critice, să aibă tot ce le trebuie pentru a-și crește copiii!

 

Anul acesta, ne face placere sa va invitam sa va alaturati cauzei nostre in cadrul acestui eveniment, in sprijinul mamelor aflate in situatii critice si copiilor acestora.   United Way sprijina Asociatia Touched Romania care are o experienta de aproape 10 ani in lucrul cu mamele singure, victime ale violentei domestice, saraciei si excluziunii sociale Avem nevoie de 12.000 Euro sa renovam cen

 

13 Donații

15 May 2015
15 May 2015
15 May 2015
15 May 2015
Sunteti cei mai tari!
14 May 2015
13 May 2015
13 May 2015
Succes Hilton!
06 May 2015
29 Apr 2015
La cat mai multi km!
28 Apr 2015
Succes Running Club Hilton
28 Apr 2015
24 Apr 2015
Succes
23 Apr 2015