Iulia spune nu abandonului copiilor!

 

Iulia Statescu United Way Romania

32.5% Complete
650 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
5
Donații

Buna,

Sunt Iulia si in fiecare zi, ora, minut, secunda am un motiv solid sa fiu fericita: am 2 copii minunati pe care ii privesc cu drag cum se joaca, invata, cresc langa mine!

 

Fiecare mama are dreptul la aceasta simpla fericire!!! Mamele abuzate sau cele singure sau cele considerate prea tinere pot fi fericite acum datorita centrului maternal sustinut de United Way. La centru, mamele primesc adapost, isi cresc copiii in siguranta, invata o meserie si sunt ajutate sa isi gaseasca o meserie pentru a-si putea intretine familia.

 

Alerg pentru United Way si va invit sa imi fiti alaturi si sa ma sustineti, donand pentru centrul maternal. Pentru ca toate mamele sa se poata bucura de copiii lor!

 

Va multumesc anticipat pentru sprijin!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Peste 1.000 de copii sunt părăsiți anual în maternitățile din România, ceea ce arată că aproape 60% dintre cazurile de abandon au loc imediat după naștere.

Impreuna, ajutăm mamele singure, in situatii critice, să aibă tot ce le trebuie pentru a-și crește copiii!

 

Anul acesta, ne face placere sa va invitam sa va alaturati cauzei nostre in cadrul acestui eveniment, in sprijinul mamelor aflate in situatii critice si copiilor acestora.   United Way sprijina Asociatia Touched Romania care are o experienta de aproape 10 ani in lucrul cu mamele singure, victime ale violentei domestice, saraciei si excluziunii sociale Avem nevoie de 12.000 Euro sa renovam cen

 

5 Donații

15 May 2015
150 RON
Good luck Iulia, good cause! And the picture looks great!
14 May 2015
14 May 2015
14 May 2015
13 May 2015