Falcuta spune nu abandonului copiilor!

 

Fălcuță the dog United Way Romania

67% Complete
335 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații

Chiar daca sunt un copil cu blana si cu patru picioare asta nu inseamna ca nu stiu cum ar fi fost sa cresc singur. Din fericire parintii mei au grija de mine si ma protejeaza indiferent de cat de multa mobila rod, indiferent de cati pantofi mananc sau cat de mult latru la luna si in acest sens sustin cauza United Way Romania de a spune NU abandonului copiilor. Indiferent de cat de greu ar fi si cat de dificil ar fi drumul orice copil merita sa creasca araturi de cei dragi.

Eu sunt Falcuta sunt Galantham si va rog sa fiti alaturi de mine sa oprim abandonul copiilor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Peste 1.000 de copii sunt părăsiți anual în maternitățile din România, ceea ce arată că aproape 60% dintre cazurile de abandon au loc imediat după naștere.

Impreuna, ajutăm mamele singure, in situatii critice, să aibă tot ce le trebuie pentru a-și crește copiii!

 

Anul acesta, ne face placere sa va invitam sa va alaturati cauzei nostre in cadrul acestui eveniment, in sprijinul mamelor aflate in situatii critice si copiilor acestora.   United Way sprijina Asociatia Touched Romania care are o experienta de aproape 10 ani in lucrul cu mamele singure, victime ale violentei domestice, saraciei si excluziunii sociale Avem nevoie de 12.000 Euro sa renovam cen

 

4 Donații

18 May 2015
Banii donati de alergatorii United Way pentru pozele facute cu Falcuta la stand. Multumim!
18 May 2015
Go Falcuta TheDogg
16 May 2015
16 May 2015