Lorena Carlan - United Way Romania

Lorena isi doneaza ziua de nastere copiilor dezavantajati

450 RON Donatii stranse
90% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

In fiecare an imi propun sa fac ceva diferit de ziua mea, ceva care sa dainuie atat in memoria mea cat si a altora multi ani de acum inainte.

Pe 22 octombrie implinesc 25 de ani si vreau sa marchez intr-un mod deosebit primul sfert de veac din viata mea. Nu am avut si nu voi avea niciodata tot ce imi doresc, insa intotdeauna am fost recunoscatoare pentru situatia privilegiata pe care si eu si majoritatea persoanelor din jurul meu o avem - familie, un acoperis deasupra capului, mancare, acces la educatie si multe, multe altele.

Toata "smecheria" consta in a fi constient/a de toate aceste lucruri pe care, din pacate, nu le apreciem decat atunci cand nu le mai avem. Si totusi, unii copii nu au avut inca ocazia sa se bucure de toate aceste lucruri marunte. Acum, insa, o au.
Doneaza banii pe care i-ai cheltui pentru a-mi cumpara un cadou si ajuta astfel mai multi copii mai putin norocosi decat tine si decat mine sa aiba o aniversare asa cum au visat.
Iti multumesc!

 

Lorena


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundației United Way România este de o mai bună calitate a vieții în comunitate, prin încărcarea femeilor individuale, a societății și a voluntariatului.

Cel mai frumos cadou

Cel mai frumos cadou ti-l poti face chiar tu, donandu-ti ziua de nastere unor copii care nu si-au sarbatorit-o niciodata!

Dăruiește ziua ta ~ 2015

De ziua ta toata lumea te intreaba ce iti doresti sa primesti cadou, iar tu stii ca ai deja tot ce iti trebuie si ca nu îti doresti decat sa fii aproape de cei dragi si sa imparti cu ei bucuria si vo

8 Donatii

La multi ani cu intarziere!!! te puuuuuup!
25 Oct 2015
-
23 Oct 2015

Ada Gabor

50 RON
La Multi Ani si fericiti! Multumim pentru sprijin!
09 Oct 2015

claudia floroiu

75 RON
Sa fii tu si copiii sanatosi si fericiti!
09 Oct 2015

Razvan Gavroila

30 RON
09 Oct 2015

ANDRA Borzan

30 RON
Sper sa reușești sa strângi bănuții. Simbolic donez și eu. PUP
09 Oct 2015

Elena Tanasa

100 RON
Scumpa mea generoasa!!!!
09 Oct 2015

Simona Srebrov

100 RON
Esti grozava!
08 Oct 2015