Cristina Musteaţă - United Way Romania

Cristina aleargă pentru copiii dezavantajaţi!

555 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Cristina şi pe 10 aprilie voi alerga la Maratonul AROBS, crossul de 5 km, pentru educaţia copiilor dezavantajaţi. Poate ştiţi că de curand am devenit profesoară pentru o parte din aceşti copii, şi văd în fiecare zi câte lipsuri au dar şi cât potenţial există în ei.  

Atunci când alergi o cursa - fie ca este maraton sau un cross, ştii că motivaţia este cel mai important lucru care te va ajuta să termini chiar şi atunci când simţi că te lasă puterile. De mult ori eşti pe cale să renunţi, dar fie cineva de pe margine, sau un alt alergător îti strigă „ Hai, că poţi!” şi instantaneu simţi că prinzi aripi. 

Pentru copiii săraci, primii ani de şcoală sunt maratonul lor. Ei trebuie să depăşească limite care nu depind de ei, cum ar fi părinţi needucaţi sau absenţi care nu îi pot ajuta la teme, un mediu neadecvat învăţării, lipsa hainelor şi a rechizitelor necesare, o alimentaţie deficitară, şi cel mai rău dintre toate: aşteptările scăzute ale celorlalţi. 

Sprijină alături de mine educaţia copiilor din familii dezavantajate din proiectul UW şi ajută-ne să le putem cumpăra kit-uri educaţionale care să le deschidă orizontul: rechizite necesare dar mai ales materiale educative: atlase, enciclopedii, jocuri educative, echipamente sportive. 

Donează pentru ei şi spune-le  şi tu „Hai, că poţi!”.  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Hai, ca poti! Sprijina educatia copiilor!

Pentru copiii săraci, primii ani de şcoală sunt maratonul lor. Ei trebuie să depăşească limite care nu depind de ei, cum ar fi părinţi needucaţi sau absenţi care nu îi pot ajuta la teme, un mediu neadecvat lecturii sau scrierii (toti membrii familiei impart o camera, nu exista un birou de scris, etc), lipsa hainelor şi a rechizitelor necesare, o alimentaţie deficitară, si cel mai rău dintre toate: aşteptările scăzute ale celor din jur. Sprijină-i prin oferirea unor kit-uri educaţionale şi spune-le astfel: "Hai, că poţi!"

 

 

 

Maratonul Internațional AROBS Cluj Napoca ~ 2016

Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca și-a desemnat cauza principală a ediției 2016: educația copiilor din medii dezavantajate. AROBS, sponsorii oficiali ai evenimentului, și Asociația Spor

9 Donatii

Anonymous

30 RON
06 apr 2016
Succes!
06 apr 2016
05 apr 2016

Alexandru Adrian Puiu

75 RON
01 apr 2016

Anonymous

30 RON
Felicitari pentru demers.
29 mar 2016

Anonymous

30 RON
28 mar 2016

Andrei Munteanu

150 RON
SUCCES
26 mar 2016
25 mar 2016
23 mar 2016