Laura Man - United Way Romania

Laura isi doneaza ziua de nastere copiilor dezavantajati

362 RON Donatii stranse
36.2% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru mine, 4 iulie este cea mai importanta zi din an, imi aduce aminte de vacanta, ma inconjoara de oameni dragi si este moment de bilant pentru varsta care isi mai adauga ireversibil o cifra.

Intotdeauna mi-am serbat ziua de nastere si am primit cadouri dar toate au fost posibile datorita familiei si pot spune ca sunt un om norocos.

In acest an este momentul ca un grup de copii sa primeasca atentie si cadouri care sa le aduca zambet pe buze macar pentru cateva clipe. Pentru ei aceasta va fi prima aniversare pe care si-o vor aminti cu drag, asa cum noi ne amintim aniversarile din copilarie

In cea mai frumosa zi din an , daruieste bucurie alaturi de mine.

Multumesc!

Laura


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Cel mai frumos cadou

Cel mai frumos cadou ti-l poti face chiar tu, donandu-ti ziua de nastere unor copii care nu si-au sarbatorit-o niciodata!

Dăruiește ziua ta ~ 2016

De ziua ta toata lumea te intreaba ce iti doresti sa primesti cadou, iar tu stii ca ai deja tot ce iti trebuie si ca nu îti doresti decat sa fii aproape de cei dragi si sa imparti cu ei bucuria si vo

7 Donatii

Anonymous

100 RON
-
30 Jun 2016

Anonymous

75 RON
27 Jun 2016

Anonymous

50 RON
15 Jun 2016

Anonymous

67 RON
15 Jun 2016
14 Jun 2016
14 Jun 2016
14 Jun 2016