Alexandru Nica - United Way Romania

Alexandru alearga pentru educatia copiilor cu United Way

515 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna,

 Eu sunt Alex Nica, si imi place sa fac sport, in special sa alerg. De obicei dimineata, cam pe la rasaritul soarelui.

Participand la diferite competitii am descoperit foarte multi oameni care au si un scop caritabil. Cel mai mult m-a impresionat cursa Wings for Life World Run. Pe scurt, peste 30000 de oameni din 34 de tari care alearga simultan pentru cei care nu pot alerga. Nu exista premii, sau alte beneficii, iar toate incasarile sunt directionate catre cercetarea pentru vindecarea leziunilor maduvei spinarii. Asa ca mi-am luat inima in dinti si am ales ca la Semimaratonul Bucuresti sa alerg alaturi de echipa United Way pentru a sustine educatia copiilor fara posibilitati materiale. De ce United Way? Pentru ca am participat alaturi de ei ca voluntar la selectarea si evaluarea proiectelor in care se implica fundatia si fac lucruri extraordinare. De ce educatia copiilor fara posibilitati materiale? Pentru ca educatia inseamna un viitor mai bun, o societate mai frumoasa si o natiune puternica.

Impreuna cu United Way, putem asigura accesul la scoala celor peste 1.000 de copii din familii cu mari probleme economice (parintii au venituri insuficiente sau sunt someri, familii monoparentale, cu multi copii, fara conditii de locuit, etc.). Copii inclusi in programele United Way primesc ingrijire si sprijin gratuit, in 12 centre de zi si gradinite sociale din Bucuresti. Ei sunt ajutati sa isi faca temele si sa recupereze ce nu au invatat la timp. In plus, primesc ingrijire specializata, consiliere psihologica, dar si rechizite si hainute pentru a merge pregatiti la scoala, iar pranzul pe care il primesc aici e uneori singura masa calda a zilei.

Ajutati-ma sa ii sustinem pe acesti copii si sa le dam o sansa. Orice gest conteaza, indiferent ca faceti o donatie, spuneti prietenilor despre United Way sau aveti o incurajare pentru mine care sa ma motiveze sa ajung la linia de sosire. Va multumesc!

_______________________________________________

Hi,

My name is Alex Nica, and I like to run. Usually in the morning, at sunrise.

Going to different running events, I discovered a lot of people who run for charity. I was very impressed by the Wings for Life World Run. It’s a race where 30000 people across the globe run for those who can’t run. There are no prizes or other benefits, and all the money raised are invested in research into curing spinal cord injury. So I decided that at the Bucharest Semi Marathon this year I will run for United Way Foundation to support education for children coming from very poor families.

Together with the United Way Foundation, we can provide access to more than 1,000 school children coming from families with economic problems (parents have insufficient income or are unemployed, single-parent families with many children, no housing, etc.). Children enrolled in the United Way program receive care and support in 12 day care centers and kindergartens in Bucharest. They are helped to do their homework and study the lessons that they may have missed in the past. In addition, they receive specialized care, counseling, school supplies and clothes. For most of them, the lunch they receive here is sometimes the only hot meal of the day.

Let’s help the children together and give them the tool for a better life. Any gesture counts, you can donate, spread the word about this or support me for the race.

Thank you!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundației United Way România este de o mai bună calitate a vieții în comunitate, prin încărcarea femeilor individuale, a societății și a voluntariatului.

Sansa copiilor la un viitor mai bun

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

7 Donatii

Cristina Caratas

30 RON
07 Jun 2014

Nour Sakr

140 RON
Colorful Cupcakes :)
28 May 2014

Cristina Nica

20 RON
21 May 2014

Lavinia Naltabar

50 RON
17 May 2014

Alexandru Nica

50 RON
17 May 2014

Echipa PRM

150 RON
14 May 2014

Andreea Anastasiu

75 RON
13 May 2014