Irina isi doneaza cadoul de Craciun pentru copiii dezavantajati

 

Irina Urs United Way Romania

84.5% Complete
845 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
10
Donații

Anul acesta, mă gândeam să îmi schimb telefonul. Din nou. Parcă nu mă încânta, însă, gândul, așa cum mă așteptam. Mi-am dat seama că nu schimbarea telefonului m-ar ferici, de fapt, anul acesta, ci schimbarea pe care aș putea-o aduce în viața cuiva. 

Și că aș fi extrem de încântată dacă le-aș putea cumpăra Denisei, lui Cristi, lui Jeni, lui Sebi și Paulei câte o geacă groasă de iarnă și câte o pereche de ghete. 

Ei sunt o parte dintre elevii de clasa a VI-a la care, prin proiectul United Way, am fost cadru didactic. Sunt copiii care mi-au rămas  cel mai aproape de inimă și pe care sper să îi văd crescând frumos, pentru că sunt extraordinari și merită tot ce-i mai bun. 

Sunt copii ai căror familii luptă, în acest moment, cu mari greutăți materiale pentru a-i ține la școală, iar eu vreau să le fiu alături. Și vă invit să ne fiți alături. 

Zâmbesc deja doar gândindu-mă că putem face posibil un astfel de gest pentru ei, împreună. 

Vă mulțumesc și Crăciun Fericit!

Irina


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Ajută-ne să oferim unui copil tot ce are nevoie pentru un an întreg de școală, donându-ți cadoul de Crăciun în 2016 în favoarea celor care au mare nevoie de un An Nou Fericit! 

Moș Crăciun e prin definiție un Galantom. În fiecare an, în preajma Craciunului, el ne aduce aminte că suntem ființe care se împlinesc prin dăruire. Nu ne simțim niciodată mai împliniți decât atunci când împărtășim cu cei care au nevoie de ajutor ce avem mai bun în noi.  Galantom iți propune să fii tu Moș Craciun pentru cei la care Moșul nu ajunge, aceia cărora situația

 

10 Donații

Anonymous

30 RON
26 Dec 2016

Ilinca Abrudan

100 RON
Un an nou cât mai generos!
20 Dec 2016

Anonymous

75 RON
20 Dec 2016

Dan

150 RON
Mosul redirectioneaza un mic cadou de mers la scoala :)
18 Dec 2016
Cu mult drag pentru copii
17 Dec 2016

Lucian

200 RON
Craciun Fericit! :)
16 Dec 2016

Anonymous

30 RON
16 Dec 2016
Merry memories vorba aia
16 Dec 2016
Felicitari si succes!
16 Dec 2016

Anonymous

30 RON
Craciun fericit copiilor!
08 Dec 2016