Doru Eftimie - United Way Romania

Doru alearga pentru educatia copiilor cu United Way

150 RON Donatii stranse
30% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 

Sunt Doru, lucrez in HP si fac parte din echipa de Wellness, care se ocupa de organizarea tuturor evenimentelor sportive si nu numai, in cadrul companiei.

Personal, ma ocup de organizarea tuturor competiilor nationale de Running, Cycling si Triathlon pentru angajatii HP. Imi place sa am un stil de viata sanatos si particip la marea majoritate a evenimentelor pe care le organizez.

Anul acesta particip la cursa de 10km, unde mi-am propus sa termin sub 45min.

De ce am decis sa sustin United Way si sa ma implic in strangerea de fonduri? Pentru ca mai presus de toate, sanatatea este strans legata de situatia economica – cu ajutorul nostru, acei copii inscrisi in programele United Way primesc ingrijire, consiliere, dar si lucruri materiale, precum rechizite, haine si mancare, lucruri care ii ajuta sa se dezvolte cat de cat normal considerand mediul din care provin.

De asemenea, alerg pentru a le acorda o sansa la educatie, stiind cat de important a fost acest lucru pentru mine, pentru a ajunge unde sunt astazi, dar si pentru oamenii din jurul meu.

Ma bazez pe sprijinul vostru, orice ajutor cat de mic se poate traduce in final intr-un zambet pentru unul din copiii defavorizati.

Multumesc


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundației United Way România este de o mai bună calitate a vieții în comunitate, prin încărcarea femeilor individuale, a societății și a voluntariatului.

Sansa copiilor la un viitor mai bun

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

3 Donatii

Mateiu Cuciug

50 RON
15 May 2014

Doru Eftimie

25 RON
15 May 2014

Oana Tutuianu

75 RON
Succes! :)
15 May 2014